5 λάθη που έκανε το Παλάτι και ο Harry στη διαχείριση του γάμου του με τη Meghan Markle

Πατούλια Κατερίνα
5 λάθη που έκανε το Παλάτι και ο Harry στη διαχείριση του γάμου του με τη Meghan Markle

Harry και Meghan λυπάμαι αλλά κάνατε λάθη!

Λίγα εικοσιτετράωρα απέμειναν για τον βασιλικό γάμο του πρίγκιπα Harry με τη Meghan Markle, κι αντί να ασχολούμαστε με το νυφικό και τα παρανυφάκια, ασχολούμαστε με την οικογένεια της νύφης και το δράμα του αν θα δώσει το παρόν ο πατέρας της.

Τι πήγε λάθος; Γιατί το πάντα προετοιμασμένο Παλάτι του Buckingham τα έχει πάει τόσο χάλια στον γάμο αυτό;

Γιατί κανείς από το Παλάτι δεν γκούγκλαρε την οικογένεια της νύφης;

Η επιλογή του να παντρευτεί ο μικρότερος πρίγκιπας μια κοπέλα από άλλη κουλτούρα και μια οικογένεια σαφώς διαλυμένη θα έπρεπε να θέσει τους υπεύθυνους του παλατιού του Μπάκιγχαμ σε συναγερμό. Αποτελεί απορίας άξιο πως το Παλάτι, που έχει χειριστεί κι άλλους γάμους, θανάτους, σκάνδαλα εξωσυζυγικών σχέσεων με απόλυτη οργάνωση δεν προέβλεψε πως τα ετεροθαλή αδέρφια και ο πατέρας της Markle θα δημιουργούσαν τέτοιο μπάχαλο. Είναι δυνατό να έχουμε ανοιχτή επιστολή προς τον Harry από τον ετεροθαλή και τοξικομανή αδερφό της Markle; Κανείς δεν προέβλεψε τις επιθέσεις της ετεροθαλούς αδερφής της, που χρόνια τώρα της επιτίθεται, χωρίς να υπάρχει καν βασιλικός γάμος στο προσκήνιο;

Γιατί η μητέρα της νύφης δεν ήρθε νωρίτερα κοντά στην κόρη της;

Σίγουρα η Doria Ragland έχει δουλειές αλλά μια φορά παντρεύεται η κόρη σου (έναν πρίγκιπα). Και είναι απορίας άξιο γιατί οι υπεύθυνοι του Παλατιού και η ίδια η βασίλισσα δεν φρόντισαν να φέρουν τη μητέρα της Meghan τουλάχιστον ένα μήνα νωρίτερα στη Βρετανική Πρωτεύουσα. Και όχι, η μητέρα της Markle δεν θα έλυνε όλα τα προβλήματα, αλλά θα έστρεφε την προσοχή του Τύπου αλλού!

Γιατί ο Harry δεν γνώρισε ποτέ από κοντά τον πατέρα της Markle;

Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε, ο Harry δεν έχει γνωρίσει από κοντά τον πατέρα της μέλλουσας συζύγου του και περίμενε την ημέρα που θα έφτανε ο Thomas Μarkle στο Λονδίνο, λίγο πριν το γάμο. Είναι απορίας άξιο πως συνέβη αυτό, σε έναν άνθρωπο όπως ο Harry που μπορεί να ταξιδέψει σε κάθε γωνιά του κόσμου και να προβεί σε χειραψίες με αγνώστους με τεράστια ευκολία.

Πόσο καιρό έχει η ίδια η νύφη να δει από κοντά τον πατέρα της;

Έχουν περάσει ήδη έξι μήνες από τότε που ο Harry αρραβωνιάστηκε τη Meghan και αποτελεί άξιο απορίας, γιατί στους έξι αυτούς μήνες ο πατέρας της Markle δεν είδε από κοντά την κόρη του και δεν συναντήθηκε από κοντά με τον μέλλοντα γαμπρό του. Αγαπητό Παλάτι, είχατε έξι μήνες στη διάθεσή σας για να καλέσετε τον πατέρα της νύφης, να τον χαλαρώσετε και να αποφύγουμε χαζά σκάνδαλα με φτιαχτές παπαρατσικές πόζες.

Διάβασε ακόμα: Η Meghan Markle σε ηλικία 8 ετών υποδύεται τη βασίλισσα! Δες το απίστευτο video

Γιατί ο Harry αποφάσισε να κάνει έναν τόσο μεγάλο και ανοιχτό γάμο;

Πραγματικά, από τον πρίγκιπα Harry και την μέχρι τώρα πορεία του θα περιμέναμε έναν γάμο πιο κλειστό, έξω από τα τυπικά, μιας και ο ίδιος έχει πολλές φορές μιλήσει για την ευθύνη των μέσων στο θάνατο της μητέρας του, το πόσο δεν του αρέσει αυτή η εισβολή των μίντια στη ζωή του και το πόσο ο ίδιος ήθελε κάτι διαφορετικό για τη ζωή του. Πραγματικά, το διαφορετικό δεν ξεκινά με φωτογράφηση αρραβώνα σαν εξώφυλλο του πιο ακριβού περιοδικού μόδας, γάμο με 600 καλεσμένους και Χολιγουντιανά πρότυπα που θα ζήλευε και η Kim Kardashian. Μπορεί τέτοιο –δεύτερο- γάμο να ζητούσε η νύφη Meghan, πάντως, αν το ήθελε το ζευγάρι, ο γάμος του ήταν πιθανό να γίνει πιο μικρός και ήσυχος.