Νέα προβλήματα για τη Meghan Markle λίγο πριν το γάμο! Η αδερφή της βρίσκεται στο νοσοκομείο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Νέα προβλήματα για τη Meghan Markle λίγο πριν το γάμο! Η αδερφή της βρίσκεται στο νοσοκομείο

Πόσα ακόμα θα συμβούν ως τον γάμο;

Αυτόν το γάμο –ναι αυτόν του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle- μάλλον δεν τον θέλει ούτε ο θεός να συμβεί. Ενώ γνωρίζουμε από τον Νοέμβριο περίπου την ημερομηνία και όλα τα παρελκόμενα, μία εβδομάδα πριν αυτός πραγματοποιηθεί, έχουν συμβεί τα μύρια όσα. Ο μπαμπάς της πληρώνει παπαράτσι να τον βγάλουν φωτογραφίες και μετά διαμαρτύρεται, ο αδερφός της προειδοποιεί τον Harry να μην τη παντρευτεί γιατί θα το μετανιώσει και τώρα η ετεροθαλής αδερφή της, Samantha, βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Μετά την δύσκολη κατάσταση που βίωσε ο μπαμπάς της με το καρδιακό επεισόδιο –που όμως δήλωσε έτοιμος να ρισκάρει και τη ζωή του για να την πάει νύφη στην εκκλησία- και η αδερφή της διακομίσθηκε στο νοσοκομείο με σπασμένο αστράγαλο. Σύμφωνα με το TMZ, ο τραυματισμός, ο οποίος περιλαμβάνει μάλλον κι ένα σπασμένο γόνατο, συνέβη μετά από μια συνάντηση με παπαράτσι την Τετάρτη (16 Μαΐου), λίγες μέρες πριν από τον βασιλικό γάμο της Meghan και του Harry.

Ο φίλος της Samantha, o Mark, ανέφερε ότι οδηγούσαν στη Φλόριντα κοντά σε έναν σταθμό διοδίων, όταν βρέθηκαν σε μία «αντιπαράθεση» με παπαράτσι. Ο φωτογράφος έτρεξε μπροστά από το όχημά τους σε μια προσπάθεια να τους τραβήξει από μία καλή γωνία και προσπαθώντας να τους αποφύγουν, έκαναν απότομα αριστερά πέφτοντάς επάνω σε ένα φράγμα.

Η Samantha φέρεται να χτύπησε στο παρμπρίζ και να έπεσε στο χαλάκι του αυτοκινήτου, στρίβοντας το πόδι της προς τα πίσω. Και καθώς πάσχει από πολλαπλή σκλήρυνση, δεν ήταν σε θέση να σηκωθεί. Οι παπαράτσι έφυγαν και παράλληλα ειδοποίησαν κι ένα ασθενοφόρο, προκειμένου η Samantha να λάβει τις πρώτες βοήθειες.

Meghan, έχεις ακόμη καιρό να ακυρώσεις τον γάμο! Ξανασκέψου το!

Διάβασε ακόμη:

Η Meghan Markle σε ηλικία 8 ετών υποδύεται τη βασίλισσα! Δες το απίστευτο video

Έγκυος στο πρώτο της παιδί η Meghan Markle κι ο πρίγκιπας Harry βρήκε και όνομα για το μωρό!