Έγκυος η Katy Perry; Δες το επίμαχο βίντεο που αποκάλυψε την είδηση

Έγκυος η Katy Perry; Δες το επίμαχο βίντεο που αποκάλυψε την είδηση

Και όμως έγινε κατά λάθος

Εικοσιτέσσερις ώρες πριν από τον γάμο της χρονιάς, κανονικά δεν θα έπρεπε να ασχολούμαστε με κάτι άλλο εκτός από την Meghan Markle και τον Πρίγκιπα Harry, όμως αυτή η κατά λάθος ανακοίνωση εγκυμοσύνης, είναι κάτι στο οποίο αξίζει να αναφερθούμε. Ο παρουσιαστής του American Idol την έκανε την γκάφα του και μάλλον, πρόδωσε μία επερχόμενη εγκυμοσύνη.

Γνωρίζεις πως η Katy Perry και ο Orlando Bloom είναι και πάλι μαζί –μας το έχουν επιβεβαιώσει και οι ίδιοι άλλωστε- οπότε ναι κάλλιστα θα μπορούσε να περιμένει το πρώτο της παιδάκι με τον ηθοποιό. Ή τουλάχιστον αυτό μας μαρτύρησε και η αντίδραση της στο βίντεο που θα δεις παρακάτω.

Ο Ryan Seacrest παρουσιαστής του show δεν κατάλαβε πως είχαν επιστρέψει από το break και ήταν στον αέρα και ξεκίνησε μία συζήτηση με την Katy Perry καταλήγοντας στην αποκάλυψη πιθανής εγκυμοσύνης. «Η μαμά σου είναι πολύ όμορφη», είπε στην τραγουδίστρια και συνέχισε: « Κι εσύ είσαι πολύ όμορφη, αλλά δεν είσαι μαμά. Θα ήθελες μήπως να μιλήσουμε γι’ αυτό;», συνέχισε ο παρουσιαστής και η Katy Perry απλά άρχισε να γελάει.

Πιθανότατα ήρθε σε πολύ δύσκολη θέση και αυτό ήταν το μόνο που μπόρεσε να κάνει, όταν ο Ryan έκλεισε τις ερωτήσεις του λέγοντας «Το αποκάλυψα ε;», συνειδητοποιώντας πως είναι στον αέρα της εκπομπής πια.



Διάβασε ακόμη:

Η star βγήκε στους δρόμους του Beverly Hills με μάσκα προσώπου και δεν την αναγνωρίσαμε