Αυτό είναι το αστρονομικό κόστος για το γάμο του πρίγκιπα Harry με τη Meghan Markle

Πατούλια Κατερίνα
Αυτό είναι το αστρονομικό κόστος για το γάμο του πρίγκιπα Harry με τη Meghan Markle

Ιδού το κόστους του γάμου αλλά και ποιός θα το πληρώσει

Μας χωρίζει ακριβώς ένα εικοσιτετράωρο από το γάμο της χρονιάς, και στο Queen.gr με την βοήθεια πάντα των διεθνών μέσων, υπολογίσαμε το συνολικό κόστους του γάμου της χρονιάς.

Να τονίσουμε πως ο μέσος γάμος στη Βρετανία κοστίζει περίπου 30.000 ευρώ και πως σύμφωνα με το Bridebook, το κόστους του πριγκιπικού γάμου θα κλείσει στα 2,3 εκατομμύρια ευρώ. Σε αυτά δεν υπολογίζονται τα περίπου 45 εκατομμύρια ευρώ που θα κοστίσει η ασφάλεια του ζευγαριού και των καλεσμένων στο γάμο του Σαββάτου.

Μόνο το νυφικό, αναμένεται να κοστίσει 300.000 ευρώ, τα οποία πιθανότατα θα δώσει η ίδια η Meghan Markle. Αξίζει να θυμηθούμε πως το νυφικό της Kate Middleton πλήρωσε η οικογένειά της και έφτασε τα 500.000 ευρώ το 2011.

Στα λουλούδια, τα οποία το ζευγάρι αγαπά, θα δαπανηθούν 150.000 ευρώ ενώ το υπόλοιπο κόστος θα μοιραστεί σε φαγητό, γλυκά, μουσική μιας και ήδη έχει επιβεβαιωθεί η συμμετοχή του Elton John ενώ φημολογείται ακόμα η παρουσία των Spice Girls και της Adele στην γαμήλια δεξίωση.

Διάβασε ακόμα: Η Kate Middleton εμφανίζεται ξανά 3 εβδομάδες μετά τη γέννηση του γιου της

Η βασιλική οικογένεια έχει αναφέρει πως θα καλύψει το κόστος της συντήρησης της εκκλησίας, της διακόσμησης, των λουλουδιών και της μουσικής αλλά και της γαμήλιας δεξίωσης στο σύνολό της.
Οι Βρετανοί πολίτες θα καλύψουν το κόστος της ασφάλειας, όπου στο γάμο του William το 2011 έφτασε τα 30 εκατομμύρια ευρώ, μιας και υπήρξαν χιλιάδες αστυνομικοί στους δρόμους του Λονδίνου.