Αυτό πρέπει να το δεις! Δυο μήνες μετά την γέννα, η Chiara Ferragni ποζάρει με μαγιό

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτό πρέπει να το δεις! Δυο μήνες μετά την γέννα, η Chiara Ferragni ποζάρει με μαγιό

Και το σώμα της απλά δεν υπάρχει

Ήταν 20 Μαρτίου, όταν η Chiara Ferragni ανέβασε στο account της στο Instagram μία φωτογραφία με τον νεογέννητο –τότε- γιο της Leo, ανακοινώνοντας τον ερχομό του στον κόσμο, αλλά και το πόσο ευτυχισμένη είναι που κρατάει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδάκι και καρπό του έρωτα της, με τον σύντροφο της Fedez.

H διάσημη blogger από εκείνη την στιγμή και μετά δεν σταμάτησε λεπτό να ανεβάζει φωτογραφίες του γιου της και εμείς δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε να τις χαζεύουμε και να την γεμίζουμε με likes. Ξέρεις πως εμείς εδώ στο Queen, τρέφουμε μία ιδιαίτερη συμπάθεια προς το πρόσωπο της, οπότε καταλαβαίνεις πόσο όμορφα νιώσαμε κι εμείς μαζί της με το δώρο αυτό που της χάρισε η ζωή.

«Θυμώσαμε» λίγο όταν την είδαμε για πρώτη φορά με crop top σχεδόν έναν μήνα μετά την γέννα και τρελαθήκαμε όταν είδαμε στο feed μας στο Instagram εχθές το βράδυ να ποζάρει με μαγιό, και μάλιστα μπικίνι. Και μερικές ώρες μετά ανέβασε και μία με ολόσωμο. Και σε ρωτάμε, πόσα να αντέξουμε κι εμείς σε αυτήν τη ζωή; Είναι δυνατόν να έχει αυτό το κορμί δυο μήνες μετά την γέννα;

Και ευθύς σου απαντάμε, φυσικά και είναι, άλλωστε δεν είχε πάρει και πολλά κιλά κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της και αυτό το αντιληφθήκαμε από την πρώτη κιόλας μέρα που κράτησε στην αγκαλιά της τον γιο της. Η κοιλιά της είναι απίστευτα τέλεια και φυσικά το ίδιο ισχύει και για το υπόλοιπο σώμα της. Ας αφήσουμε όμως τις φωτογραφίες να μιλήσουν.

Δες τις στην gallery παρακάτω.

Δες κι αυτό:

Δηλώνουμε σοκαρισμένες με το κορμί της star στην τοποθεσία Hollywood. Μα δες!