Crash test: Το φιλί του Harry με την Meghan Markle vs το φιλί του William με την Kate

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Crash test: Το φιλί του Harry με την Meghan Markle vs το φιλί του William με την Kate

Ποιο σου άρεσε πιο πολύ;

Ο γάμος της χρονιάς μπορεί να πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ώρες και να ανήκει ήδη στην ιστορία, όμως κανείς δεν θα ξεχάσει τόσο γρήγορα το πόσο όμορφα ήταν όλα αυτά που παρακολουθήσαμε, αλλά και πόσο συγκινηθήκαμε. Η στιγμή που η Meghan Markle εισέρχεται στο παρεκκλήσι και ο Harry την κοιτάζει με τόση τρυφερότητα και αγάπη είναι μία από τις στιγμές που δύσκολα θα ξεχάσουμε.

Και στις στιγμές αυτές φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην υπάρχει το φιλί του ζευγαριού. Με το που τελείωσε η τελετή και λίγο πριν το ζευγάρι ανέβει στην άμαξα προκειμένου να αναχωρήσει από το Windsor, εκεί στα σκαλοπάτια αντάλλαξαν και το πρώτο τους φιλί σαν παντρεμένο ζευγάρι. Και ήταν ίσως το highlight της σημερινής ημέρας. Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex –αυτός είναι ο τίτλος τους πια- έδωσαν ένα παθιασμένο φιλί μπροστά στο πλήθος κόσμου που είχε συγκεντρωθεί έξω από το κάστρο του Windsor, κάνοντας τους πάντες να λιώνουν.

Και κάπου εδώ ήρθε η ώρα για ένα crash test μεταξύ στα δύο αδέρφια. Το 2011 που παντρεύτηκε ο William την Kate Middleton, αντάλλαξαν το πρώτο τους φιλί ως παντρεμένοι στο μπαλκόνι του Buckingham με τον κόσμο να ξεσπά σε ουρλιαχτά και σε χειροκροτήματα. Και η ερώτηση είναι η εξής: William ή Harry; Kate ή Meghan; Ποιο από τα δύο φιλιά ήταν πιο όμορφο, τρυφερό και γλυκό;

Δες τις φωτογραφίες στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Η εμφάνιση της Kate Middleton στο γάμο (και όλες οι εμφανίσεις της βασιλικης οικογενειας)