Η Ήβη Αδάμου μας έδωσε ένα hint από την φουσκωμένη της κοιλίτσα

Η Ήβη Αδάμου μας έδωσε ένα hint από την φουσκωμένη της κοιλίτσα

Και έγινε μάλλον καταλάθος

Η ‘Ηβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουϊνέλης λίγο πριν από τα Χριστούγεννα μας αποκάλυψαν πως θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά, αφού η νεαρή τραγουδίστρια είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδάκι. Στην πορεία οι δημόσιες εμφανίσεις της μειώθηκαν σε σημαντικό βαθμό και πλέον τη βλέπουμε μόνο μέσα από το Instagram account της, όταν και ανεβάζει κάποια φωτογραφία της.

Η νεαρή τραγουδίστρια διανύει τον 6ο μήνα της κύησης της και η κοιλίτσα της έχει μεγαλώσει αρκετά και αυτό φάνηκε –κάπως- και σε μία φωτογραφία της στο account της στο Instagram. Η Ήβη έχει ομορφύνει πάρα πολύ, φαίνεται πως η εγκυμοσύνη της πάει, και αυτό είναι ολοφάνερο. Σε μία φωτογραφία που ανέβασε εχθές στον λογαριασμό της, απαθανατίζεται να φορά ένα μαύρο μπλουζάκι και στην άκρη της φωτογραφίας κάπου διακρίνουμε και μία καμπύλη, που σημαίνει πως εκεί είναι η κοιλίτσα της.

Δείχνει αρκετά φουσκωμένη και ας μην την είδαμε ολόκληρη. Το σίγουρο είναι πως εκείνη και ο σύντροφος της, θα αποκτήσουν κάτι πολύ σημαντικό μαζί και καταλαβαίνεις πως δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από αυτό.

Δες τη φωτογραφία της στη gallery παρακάτω.

Διάβασε και αυτό:

Βίκυ Καγιά: Ανέβασε την πιο τρυφερή και όμορφη φωτογραφία με την κόρη της, Bianca