Βίκυ Καγιά: Ανέβασε την πιο τρυφερή και όμορφη φωτογραφία με την κόρη της, Bianca

Βίκυ Καγιά: Ανέβασε την πιο τρυφερή και όμορφη φωτογραφία με την κόρη της, Bianca

Πολύ όμορφη δε νομίζεις;

Πριν από περίπου τέσσερις μήνες η Βίκυ Καγιά έγινε μανούλα για δεύτερη φορά, καθώς έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτα της με τον σύζυγο της Ηλία Κρασσά. Μπορεί να μην ανεβάζει συχνά φωτογραφίες του στα social media, ωστόσο βλέπουμε αρκετές φορές την Bianca και κάπως έτσι ισοσταθμίζεται η κατάσταση.

Η Bianca έχει γίνει πια μια σωστή δεσποινίδα και ο ρόλος της ως μεγάλη αδερφή του Κάρολου-Ηλία, σίγουρα της αρέσει πολύ. Η Βίκυ Καγιά αυτές τις ημέρες βρίσκεται σε μία πολύ ρομαντική και όμορφη πόλη και κάπως έτσι σκέφτηκε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της μία πολύ γλυκιά φωτογραφία με την κόρη της.

Με φόντο τον πύργο του Άιφελ –ναι βρίσκεται στο Παρίσι- η παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο, πόζαρε αγκαλιά με την Bianca και μας χάρισαν μία υπέροχη φωτογραφία. Από το λίγο που είδαμε την μικρούλα, μπορούμε να πούμε πως έχει μεγαλώσει αρκετά και σίγουρα θα μοιάζει και πάρα πολύ στη μαμά της. «Paris with Bianca! #motheranddaughter #justthe2ofus #unconditionallove», έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας της και τα σχόλια έπεσαν βροχή.

Δες τη στην παρακάτω gallery.

Διάβασε ακόμη:

Βίκυ καγιά & Ηλίας Κρασσάς: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ στη Σαντορίνη