Η Chrissy Teigen έγινε ξανά μαμά και μας δείχνει τον γιο της για πρώτη φορά

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Chrissy Teigen έγινε ξανά μαμά και μας δείχνει τον γιο της για πρώτη φορά

Αυτό είναι το όνομα του μικρούλη

Το δεύτερο παιδάκι της έφερε στον κόσμο πριν από μερικές ημέρες η Chrissy Teigen, η οποία ανακοίνωσε τον ερχομό του γιου της μέσω του Twitter account της. Ο John Legend και το γνωστό μοντέλο ολοκλήρωσαν την οικογενειακή τους ευτυχία και αυτήν τη στιγμή διανύουν την πιο όμορφη και γλυκιά περίοδο στη ζωής τους. Η μικρή Luna απέκτησε έναν αδερφό και πλέον είναι αυτή που θα έχει τον ρόλο της μεγάλης αδερφής στην οικογένεια.

Η 32χρονη παρουσιάστρια εχθές το βράδυ ανέβασε στο Instagram account της μία φωτογραφία του νεογέννητου μωρού της, συστήνοντας μας τον γιο της και ανακοινώνοντας μας το όνομα του μικρούλη. «Καλησπέρα κόσμε! Αυτός είναι ο Miles Theodore Stephens. Το σπιτικό είναι πλημμυρισμένο από αγάπη. Σας ευχαριστούμε όλους σας για τις ευχές σας», έγραψε στη λεζάντα της η Chrissy.

Ο μικρούλης Miles είναι πραγματικά ένας γλύκας, αλλά δεν μπορούμε ακόμη να πούμε με σιγουριά σε ποιον από τους δύο γονείς του μοιάζει. Η φωτογραφία πάντως σάρωσε στο Instagram της Chrissy, αφού στις 3 πρώτες ώρες από την δημοσίευση της είχε συγκεντρώσει 2, 4 εκατομμύρια likes.

Δες τη φωτογραφία στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Το μοντέλο Chrissy Teigen τρολάρει το Met Gala… με την κοιλιά στο στόμα!