Το τατουάζ: Εξελίξεις – φωτιά!

Το τατουάζ: Εξελίξεις – φωτιά!

Θα γίνει χαμός στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας.

Οι πιστοί τηλεθεατές του σήριαλ «Το τατουάζ» θα χαρούν δράση και σασπένς στα νέα επεισόδια. Τι θα δουν; Άγριο καβγά, νέο έρωτα και έναν… φόνο. Και για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι. Ο Τόνυ έρχεται αντιμέτωπος με το παρελθόν των γονιών του και με αποκαλύψεις, ενώ ένας φόνος, ένα μοιραίο χτύπημα, ένας νέος έρωτας, ένας καβγάς και ένα διαζύγιο απασχολούν τους υπόλοιπους ήρωες.

Ο Τόνυ καταγράφει τις συνομιλίες της Μαργκώ με τον «Στρατηγό» και τα στοιχεία που έχει πλέον στα χέρια του αλλάζουν τη δυναμική στη σχέση του με τη μάνα του, αλλά και την κατάσταση μέσα στην εταιρεία, και θα καθορίσουν πια το μέλλον του τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική του ζωή. Ο Τόνυ σε έξαλλη κατάσταση δείχνει έτοιμος να εκδικηθεί τη μητέρα του για όσα έχει κάνει, αλλά και τον «Στρατηγό».

Στο μεταξύ, ο Ορφέας σε έξαλλη κατάσταση παρακολουθεί τη γυναικολόγο της Ελένης και είναι τρομερά εκνευρισμένος καθώς διατηρεί παράνομη σχέση. Ο νεαρός, μάλιστα, φτάνει στο σημείο να απειλήσει ανοιχτά την Ξένια και την υποχρεώνει να βρει μια δικαιολογία και να στείλει την Ελένη σε άλλο γιατρό. Η γυναικολόγος, μην έχοντας άλλη επιλογή, εκτελεί την εντολή του χωρίς πολλές ερωτήσεις. Δεν μπορεί, όμως, να ηρεμήσει και δεν του αρκεί που η γυναίκα του άλλαξε γυναικολόγο. Η Ξένια μπαίνει στο στόχαστρο του και ο νεαρός διψά για αίμα για ακόμη μία φορά. Ο Ορφέας παρακολουθεί την Ξένια και σε ανύποπτη στιγμή της επιτίθεται και η γυναίκα αφήνει την τελευταία της πνοή!

Η Νικόλ συνεχίζει να βρίσκεται στα Μετέωρα, αλλά ζηλεύει αφάνταστα την Όλγα. Μάλιστα, καθημερινά δημιουργεί θέματα στον Στέφανο, αλλά δεν ξέρει ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα της είναι η απόλυση που της έχει ετοιμάσει η Μαργκώ, καθώς έφυγε απροειδοποίητα από τη δουλειά της. Από την άλλη, ο Στέφανος, αντιλαμβάνεται πως η Όλγα, κάτι του κρύβει και εκείνη αναγκάζεται να του μιλήσει για όσα συνέβησαν με τη Νικόλ και τον καβγά που είχαν.

Ο ίδιος απογοητεύεται από τη στάση της Νικόλ και αρχίζει να κοιτάζει την Όλγα διαφορετικά. Εν τω μεταξύ, είναι αναστατωμένος με το κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας και έχει τις κεραίες του τεντωμένες τόσο για την Αλκυόνη όσο και για τη μικρή, Λήδα. Παράλληλα, φέρεται κάπως ψυχρά απέναντι στη Νικόλ, μετά τη σκηνή ζηλοτυπίας που του έκανε, και οι δυο τους απομακρύνονται. Την ίδια στιγμή Στέφανος κάνει ένα κομπλιμέντο στην Όλγα και την ξαφνιάζει με την αμεσότητα του δείχνοντας πως ένα φλερτ ξεκινάει ανάμεσα τους.

Πηγή: Mytv

Αυτό το διάβασες:

H Δούκισσα Νομικού με ψηλόμεσο σορτς, στην πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά τη γέννα