Δες την πρώτη επίσημη φωτογράφηση του πρίγκιπα Harry με την Meghan Markle ως παντρεμένο ζευγάρι!

Πατούλια Κατερίνα
Δες την πρώτη επίσημη φωτογράφηση του πρίγκιπα Harry με την Meghan Markle ως παντρεμένο ζευγάρι!

Η ασπρόμαυρη πόζα του Harry με τη Meghan θα σε συγκινήσει!

Η πρώτη επίσημη πόζα του πρίγκιπα Harry με την Meghan Markle ως παντρεμένο πια ζευγάρι είναι γεγονός!

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex ποζάρουν και κλέβουν τις εντυπώσεις στις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram και Twitter το Παλάτι.

H Μeghan Ποζάρει ανάμεσα στα πόδια του Harry στην ανατολική πύλη του κάστρου του Windsor, στο φακό του προστατευόμενου του Mario Testino, του 42χρονου Alexi Lubomirski. Ο Testino υπήρξε αγαπημένος φωτογράφος της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Diana. Το ξεχωριστό σημείο της φωτογράφησης, είναι πως η Meghan δεν κοιτάζει απευθείας στο φακό!

Διάβασε ακόμα: Μόλις αναδείχθηκε η καλύτερη φωτογραφία του γάμου: Πάει ο νους σου;

Σε ανακοίνωσή του το Παλάτι αναφέρει χαρακτηριστικά:

kensingtonroyal 32931988 205730656896542 8963465294982938624 n

«Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex α ήθελαν να ευχαριστήσουν όλους όσοι πήραν μέρος στον εορτασμό του γάμου τους το περασμένο Σάββατο. Νιώθουν τυχεροί που μπόρεσαν να μοιραστούν την ημέρα αυτή με όσους συγκεντρώθηκαν στο Windsor αλλά και με εκείνους που παρακολούθησαν την τελετή από την τηλεόραση, στη Βρετανία, την Κοινοπολιτεία και όλο τον κόσμο»!

Το Παλάτι δημοσίευσε τρεις επίσημες φωτογραφίες. Η μία, ασπρόμαυρη, δείχνει το ζευγάρι να ποζάρει στα σκαλιά του Windsor ενώ στη δεύτερη οι νεόνυμφοι ποζάρουν με τα δέκα παραγαμπράκια και παρανυφάκια στο φακό του Alexi Lubomirski στο πράσινο δωμάτιο του κάστρου μετά τη βόλτα με την άμαξα.

Διάβασε ακόμα: Αυτά θα είναι τα παρανυφάκια και παραγαμπράκια στον γάμο του πρίγκιπα Harry με τη Meghan Markle

Στην τρίτη, βλέπουμε το ζευγάρι, τα παρανυφάκια και παραγαμπράκια, την μητέρα της Meghan, Doria Ragland, την βασίλισσα Ελισάβετ φυσικά με τον σύζυγό της Φίλιππο, τον Κάρολο με την Καμήλα και φυσικά, τον πρίγκιπα William με την αγαπημένη του Kate Middleton, η οποία έχει αγκαλιά την τρίχρονη κορούλα της, πριγκίπισσα Charlotte.