Αυτά θα είναι τα παρανυφάκια και παραγαμπράκια στον γάμο του πρίγκιπα Harry με τη Meghan Markle

Πατούλια Κατερίνα
Αυτά θα είναι τα παρανυφάκια και παραγαμπράκια στον γάμο του πρίγκιπα Harry με τη Meghan Markle

Μένουν λίγα εικοσιτετράωρα για το γάμο του πρίγκιπα Harry με την Meghan Markle κι ενώ δεν γνωρίζουμε ακόμα με σιγουριά ποιος θα συνοδέψει την νύφη στην εκκλησία, γνωρίζουμε το ποια θα είναι τα παρανυφάκια και παραγαμπράκια στο γάμο της χρονιάς.

Δέκα παιδιά, αγόρια και κορίτσια θα έχει στο πλευρό του το ευτυχισμένο ζευγάρι.

Εννοείται πως κύριο ρόλο θα έχει ο πρίγκιπας Γεώργιος και η πριγκίπισσα Charlotte, παιδιά του πρίγκιπα William και της δούκισσας του Cambridge Catherine, δηλαδή τα δύο μεγάλα ανίψια του πρίγκιπα Harry. Ο λίγων ημερών πρίγκιπας Luis δεν θα δώσει το παρόν στο βασιλικό γάμο.

Μαζί με τα δύο μεγάλα ανίψια του Harry, θα δούμε:

  1. Την 3χρονη Florence van Cutsem, 3,κόρη της Alice van Cutsem και του Nicholas van Cutsem και βαφτισιμιά του Harry. Η Florence είναι επίσης ξαδέρφη ενός από τα πιο γνωστά παρανυφάκια στο γάμο του William, της μικρής Grace van Custem, η οποία είχε κλέψει την παράσταση στο γάμο του 2011, όταν στο μπαλκόνι, έκλεινε τα αυτιά της, την στιγμή που περνούσαν τα πολεμικά αεροσκάφη.
  2. Ταυτόχρονα, στην λίστα με τα τυχεράκια παρανυφάκια και παραγαμπράκια έχουμε:
  3. Την εξάχρονη Remi Litt και την 7χρονη αδερφή της, Rylan, κόρες τηςσχεδιάστριας Darren Litt και βαφτισιμιές και οι δύο της Markle.
  4. Την τετράχρονη Ivy Mulroney, κόρης της στυλίστριας Jessica Mulroney, πολύ καλής φίλης της νύφης καθώς και τα Τα επτάχρονα δίδυμα αδέρφια της, Brian και John Mulroney
  5. Τον Benedict Mulroney, γιο του πρώην Καναδού πρωθυπουργού Brian Mulroney.
  6. Την δίχρονη Zalie Warren, 2, βαφτισιμιά του Harry Και κόρη της Zoe Warren και του Jake Warren.
  7. Τον εξάχρονο Jasper Dyer, 6, γιο του παλιού φίλου του Harry Mark Dyer και της Αμερικανίδας συζύγου του Amanda.