Η Khloe Kardashian δείχνει το κορμί της (χωρίς ρετούς) ένα μήνα μετά τη γέννα

Η Khloe Kardashian δείχνει το κορμί της (χωρίς ρετούς) ένα μήνα μετά τη γέννα

Και δεν είναι αυτό το κορμί που πίστευες!

H Khloe Kardashian πέρασε μία αρκετά επίπονη περίοδο στην ζωή της. Βασικά έζησε μία από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της περικυκλωμένη από ένα ερωτικό σκάνδαλο. Πραγματικά, μη σου τύχει.

Όπως φαίνεται παρά τα όσα πέρασε για χάρη του Tristan, εκείνη θέλησε για το καλό της νεογέννητης κόρης της να τον συγχωρέσει και να βάλει ξανά την ζωή της σε μία ρότα. Συμπεριφέρεται σα να μη συμβαίνει απολύτως τίποτα και προσπαθεί να επιστρέψει στην καθημερινότητά της. Η γυμναστική είναι κομμάτι αυτής. Γυμνάζεται με σκοπό να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Πολλοί ήταν εκείνοι που την κατηγόρησαν (λεγόμενοι και ως haters) πως ασχολείται αρκετά με το σώμα της αυτήν την περίοδο και προτεραιότητα πρέπει να έχει η κόρη της και όχι οι κοιλιακοί της. Η Khloe όμως τους εξήγησε μέσω snapchat πως η γυμναστική ήταν πάντα μέρος της καθημερινότητάς της και γυμνάζεται πέντε με έξι φορές την εβδομάδα. Δεν είναι κάτι που ξεκίνησε τώρα.

Όπως θα δεις παρακάτω, δεν έχει επιστρέψει 100% στην φυσική της κατάσταση αλλά και πάλι τα αποτελέσματα είναι αρκετά καλά.

Δες τις φωτογραφίες της στην παρακάτω gallery.

Αυτό το διάβασες;

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ποζάρει αγκαλιά με τον γιο της