Πώς είναι σήμερα τα τρία παιδιά του θρύλου Michael Jackson

Tι κάνουν σήμερα τα τρία παιδιά του Michael Jackson;

Με τον θάνατό του στις 25 Ιουνίου 2009, ο θρύλος της pop, Michael Jackson άφησε πίσω του τα τρία παιδιά του, τον 12χρονο τότε Prince, την 11χρονη Paris και τον μικρότερο 7χρονο Blanket.

Έχουν περάσει ήδη εννιά χρόνια και τα τρία παιδιά του Jackson μεγάλωσαν αλλά φαίνεται πως διατηρούν ακόμα μεταξύ τους κάποιου είδους επαφή. 

Η τελευταία κοινή τους φωτογραφία στο Instagram στο προφίλ της Paris, είναι από τα Χριστούγεννα, λίγο πριν την έλευση του 2018. 

 

happy christmas from ours to yours #brahdas

A post shared by Paris-Michael K. Jackalope (@parisjackson) on

Τι κάνουν όμως τα παιδιά του αξέχαστου Jackson; Ιδού:

Prince Michael
Ο Prince Michael Jackson, του οποίου το πλήρες όνομα είναι Michael Joseph Jackson Jr., είναι γιος του Michael Jackson και της Debbie Rowe. Σήμερα είναι 21 ετών, λατρεύει τις μηχανές και αποφοίτησε από το Burckley School το 2016 ενώ τώρα σπουδάζει διοίκηση επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Loyola Marymount.

 

When she wants to take a cute pic but you’re about to sneeze.

A post shared by Prince Jackson (@princejackson) on

 

Paris Jackson
Το πιο διάσημο από τα τρία παιδιά του Jackson, η Paris Jackson είναι σήμερα 20 ετών και είναι κ ιαυτή παιδί του Michael και της Debbie Rowe. Μετά από πολλά χρόνια εξαρτήσεων, μάχης με την κατάθλιψη και αποτοξίνωσης, η, Paris έγινε ηθοποιός, μοντέλο και ακτιβίτρια. Πρόσφατα άναψε και πάλι φωτιές στην οικογένεια Jackson, μιας και δεν εμφανίστηκε στα βραβεία Billboard όπου τιμήθηκε η θεία της Janet.
H ίδια εξήγησε κατόπιν εορτής, πως κανείς από την οικογένεια δεν την ενημέρωσε και συνεχάρη μέσω Instagram την θεία της!

 

grateful ♥️?

A post shared by Paris-Michael K. Jackalope (@parisjackson) on

 

Διάβασε ακόμα: Τον ξάδερφο του Πρίγκιπα Harry τον έχεις δει; Ήρθε η ώρα να κάνεις αυτό το δώρο στον εαυτό σου

Blanket (Prince Michael Jackson II)
Ο μικρότερος γιος του θρύλου της pop γεννήθηκε μέσω παρένθετης, η ταυτότητα της οποίας παραμένει άγνωστη. Ο Blanket ή Bigi όπως τον αποκαλούν είναι 16 ετών και την πλήρη επιμέλειά του έχει αυτή τη στιγμή ο ξάδερφός του T.J. Jackson. Ο Bigi δεν είναι ενεργός στα social media μιας και είναι ακόμα μαθητής.

 

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ