Πασίγνωστος ηθοποιός δεν έχει μιλήσει με τη μοναχοκόρη του εδώ και 20 χρόνια

Πατούλια Κατερίνα
Πασίγνωστος ηθοποιός δεν έχει μιλήσει με τη μοναχοκόρη του εδώ και 20 χρόνια

Αποκαλυπτικός, ωμός και καυστικός υπήρξε σε συνέντευξή του πασίγνωστος ηθοποιός του Hollywood.

Μιλώντας για τη σχέση του, με την μοναχοκόρη του, αποκάλυψε πως έχει να μιλήσει εδώ και 20 χρόνια με το μόνο παιδί που απέκτησε ποτέ.

Ο 80χρονος ηθοποιός τόνισε σε πρόσφατη συνέντευξή του πως έχει να μιλήσει εδώ και δύο δεκαετίες με την κόρη του Abigail και δεν γνωρίζει καν αν εκείνη έχει αποκτήσει κάποιο παιδί, δηλαδή αν ο ίδιος έχει γίνει παππούς.

Ο λόγος για τον Antony Hopkins που τόνισε για την κόρη του:

"Δεν γνωρίζω τι κάνει. Οι άνθρωποι χωρίζουν, οι οικογένειες διαλύονται, η ζωή προχωράει, όλοι κάνουμε επιλογές, είναι ψυχρό αλλά η ζωή είναι ψυχρή".

Η Abigail Harrison που επίτηδες άλλαξε το επώνυμό της, μεγάλωσε με την πρώτη σύζυγο του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού, την Petronella Barker,, ότα οι γονείς της πήραν διαζύγιο ενώ εκείνη ήταν μόλις 4 ετών.

Διάβασε ακόμα: Τον ξάδερφο του Πρίγκιπα Harry τον έχεις δει; Ήρθε η ώρα να κάνεις αυτό το δώρο στον εαυτό σου

Οι γονείς της σκηνοθέτη στο επάγγελμα ήρθαν πάλι κοντά το 1990, οπότε η κόρη του Hopkins τον συνόδεψε στις πρεμιέρες δύο ταινιών, Shadowlands και The Remains Of The Day, ενώ λίγο καιρό αργότερα χάθηκαν και πάλι.

Μιλώντας στο Radio Times, ο ηθοποιός τόνισε πως όπως και στις δημιουργίες του Shakespeare, έτσι και στη ζωή, τα παιδιά μπορεί να μην αγαπούν τον πατέρα τους ενώ παραδέχτηκε πως το ίδιο το θέαμα σε καθιστά τοξικό πολλές φορές.


https://www.instagram.com/p/BXJcnBsBn37