Ούτε 15 μέρες μετά τον χωρισμό της, και η star έχει νέο σύντροφο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ούτε 15 μέρες μετά τον χωρισμό της, και η star έχει νέο σύντροφο

Πολύ γρήγορα δεν το ξεπέρασε;

Σαν βόμβα έσκασε το βράδυ του Met Gala, η είδηση, πως η διάσημη τραγουδίστρια είναι πλέον single, αφού αποφάσισε από κοινού με τον σύντροφο της να χωρίσουν, έπειτα από δύο χρόνια σχέσης. Κι ενώ στην πρώτη της ανάρτηση μετά τον χωρισμό μας φάνηκε αρκετά στεναχωρημένη –και ίσως με μία προδιάθεση επανασύνδεσης- πληροφορίες την θέλουν να έχει ήδη βρει αντικαταστάτη.

Ούτε 15 ημέρες δεν έχουν περάσει από τότε που η Ariana Grande αποκάλυψε πως εκείνη και ο σύντροφος της, Mac Miller χώρισαν και ήδη φαίνεται να έχει αλλάξει σελίδα στη ζωή της. Ή τουλάχιστον αυτό μας έδωσε να καταλάβουμε, αφού πληροφορίες αναφέρουν πως έχει ήδη έναν καινούργιο άντρα στη ζωή της. Και σε ρωτάμε, τόσο γρήγορα ξεπερνάς έναν χωρισμό; Μήπως τελικά όλο αυτό μεταξύ τους είχε τελειώσει αρκετό καιρό πιο πριν;

Πληροφορίες λοιπόν, την θέλουν να έχει σχέση με τον Pete Davinson που συμμετέχει στο τηλεοπτικό πρόγραμμα Sunday Night Live. Μία πηγή ανέφερε στο People, πως η 24χρονη τραγουδίστρια και ο συνομήλικος της κωμικός, μόλις άρχισαν να βγαίνουν και είναι ακόμη πολύ φρέσκο. «Η Ariana και ο Mac χώρισαν αμέσως μετά το Σαββατοκύριακο του Coachella, ωστόσο αντιμετώπιζαν εδώ και αρκετό καιρό πρόβλημα στη σχέση τους και όλο αυτό βασικά έχει τελειώσει από πέρυσι», ανέφερε μία ακόμη πηγή από το κοντινό περιβάλλον της Ariana για τον χωρισμό της.

Κάπως έτσι λοιπόν εξηγείται το πόσο γρήγορα γύρισε σελίδα η 24χρονη τραγουδίστρια λοιπόν. Και ναι, έτσι κάπως μπορούμε να την δικαιολογήσουμε!

Δες και αυτό:

Άβολο: Το άσχημο σχόλιο της Katy Perry για το νυφικό της Meghan Markle