Η Meghan χαϊδεύει τον Harry στην πλάτη και όλοι λιώνουν στο Twitter!

Πατούλια Κατερίνα
Η Meghan χαϊδεύει τον Harry στην πλάτη και όλοι λιώνουν στο Twitter!

Δημόσια χάδια για το ζευγάρι!

Την πρώτη επίσημη εμφάνιση τους έκαναν μόλις χθες ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle ως παντρεμένο πια ζευγάρι στην γιορτή για τα 70α γενέθλια του πρίγκιπα Καρόλου.

Έλα όμως που μια κίνηση της πάλαι ποτέ ηθοποιού ήταν αρκετή να προκαλέσει τόνους σχολίων σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα.

Διάβασε ακόμα: Δεν χορταίνουμε την πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνιση της Meghan Markle με τον πρίγκιπα Harry

Κατά την αποχώρηση του νεόνυμφου ζευγαριού προς το εσωτερικό του Παλατιού, ο φακός συνέλαβε την 36χρονη Markle να χαϊδεύει τρυφερά την πλάτη του πρίγκιπα Harry, σπάζοντας έναν από τους βασικούς κανόνες της βασιλικής οικογένειας που δεν επιτρέπει τους δημόσιους εναγκαλισμούς και χάδια.




Βέβαια, τις προσθέσεις του το ζευγάρι του δούκα και της δούκισσας του Sussex, τις έδειξε και στο βίντεο αμέσως μετά τον αρραβώνα, με τον Harry να μην σταματά να τρίβει το χέρι της Meghan με τον αντίχειρα του.

Η κίνηση της Meghan προκάλεσε πλήθος θετικών σχολίων στο Twitter, με την Μarkle να λαμβάνει τον τίτλο της Δούκισσας της αγάπης και ης άνεσης!

Πάντως, μια αλλαγή στον κανόνα για το δημόσιο άγγιγμα, έκανε και το έτερο ζεύγος, ο πρίγκιπας William και η Kate, στην έξοδο από το μαιευτήριο μετά τη γέννηση του γιου τους Louis όπου βγήκαν και οι δύο κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου!

Διάβασε ακόμα: Οι πιο περίεργοι κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει η Meghan Markle μετά το γάμο με το Harry