Royal baby boom: Ένα ακόμη «βασιλικό» μωρό ήρθε στον κόσμο & οι γονείς του πλέουν σε πελάγη ευτυχίας

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Royal baby boom: Ένα ακόμη «βασιλικό» μωρό ήρθε στον κόσμο & οι γονείς του πλέουν σε πελάγη ευτυχίας

Να τους ζήσει

Την τιμητική τους φαίνεται πως έχουν οι royals το τελευταίο διάστημα, αφού μετά την γέννηση του τρίτου παιδιού της Kate Middleton και του πρίγκιπα William –ο μικρούλης έγινε ενός μήνα σήμερα- μία ακόμη βασιλική οικογένεια απέκτησε το δεύτερο παιδάκι της, πριν από μερικά 24ωρα.

Ο λόγος για τον Pierre Casiraghi, γιο της πριγκίπισσας Caroline του Μονακό, και την σύζυγο του, Beatrice, οι οποίοι αποκάλυψαν πως ο γιος τους Francesco Carlo Albert, γεννήθηκε την Δευτέρα και είναι υγιέστατος. Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε το 2015, έχει ακόμη έναν γιο 15 μηνών, τον Stefano. Σε λιγότερο από έναν μήνα, η πριγκίπισσα Καρολίνα, κόρη της Grace Kelly έγινε γιαγιά ξανά, αφού ο γιος της Andrea και η σύζυγός του Tatiana έφεραν στον κόσμο το τρίτο τους παιδάκι τον Απρίλιο.

4C8D64FF00000578 5761935 image m 2 1527077474971

Μπορεί η εγκυμοσύνη της Beatrice να μην ανακοινώθηκε ποτέ επίσημα, ωστόσο ένας δημοσιογράφος έριξε λάδι στη φωτιά σχετικά με την εγκυμοσύνη της, όταν τον Μάρτιο στο event Rose Ball του Μονακό, η πριγκίπισσα είχε μια κάποια φουσκωμένη κοιλίτσα που δεν πέρασε όσο απαρατήρητη θα ήθελε. Το μεσαίο όνομα του νεογέννητου γιου του ζευγαριού, φαίνεται πως είναι ένας φόρος τιμής στον θείο του Pierre, πρίγκιπα Albert.

Η νέα αυτή άφιξη έρχεται σε ένα μικρό χρονικό διάστημα, μετά τις φήμες, που θέλουν την κόρη της Καρολίνας, Charlotte Casiraghi να περιμένει το πρώτο της παιδάκι με τον αρραβωνιαστικό της. Σύμφωνα με πληροφορίες του Vanity Fair της Ιταλίας, αναμένεται να αποκτήσει το πρώτο της παιδί με τον Dimitri Rassam, αυτό το καλοκαίρι.

Αυτό το διάβασες;

H στιγμή που η Kate Middleton κοιτά με "μισό μάτι" την Καμίλα έγινε viral: Δες το βίντεο!

Αυτή είναι η γυναίκα που κανόνισε το ραντεβού ανάμεσα στον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle