Η πρώην του Harry αποκαλύπτει τι την άγχωσε στο γάμο του πρίγκιπα με την Meghan Markle

Η πρώην του Harry αποκαλύπτει τι την άγχωσε στο γάμο του πρίγκιπα με την Meghan Markle

Μια αλήθεια που δεν περιμέναμε να ακούσουμε.

Η πρώην αγαπημένη του πρίγκιπα Harry, η εντυπωσιακή ξανθιά καλλονή Cressida Bonas αποκάλυψε τη Νο1 ανησυχία που είχε στον βασιλικό γάμο της 19ης Μαΐου.

Για πολλούς ανθρώπους, και μόνο το προσκλητήριο για το γάμο του πρώην τους, τους προκαλεί πανικό. Αυτό δεν ισχύει όταν ο πρώην σου είναι πρίγκιπας, απ’ ότι φαίνεται!

Μιλώντας στο περιοδικό UK magazine και στην στήλη The Spectator, το 29χρονο μοντέλο αποκάλυψε τι την άγχωσε περισσότερο στον γάμο του πρώην της.

Διάβασε ακόμα: Ο Alexi Lubomirski μόλις αποκάλυψε το παρασκήνιο, πίσω από την πιο ρομαντική φωτό Harry-Meghan

Η Bonas που με χαρά έδωσε το παρόν στον γάμο του Harry αποκάλυψε πως πέρασε στο γάμο αυτό:

«Οι φίλοι μου έχουν αρχίσει πια να παντρεύονται, πράγμα που σημαίνει πως πρέπει να δίνω το παρόν σε βρετανικούς γάμους φορώντας καπέλο. Τις περισσότερες φορές, αυτό είναι κάτι που αποφεύγω κι ας μην αρέσει στους ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας.

Αυτό δεν μπόρεσα να το αποφύγω όμως, στον πριγκιπικό γάμο στον οποίο παραβρέθηκα το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Η πρόσκληση έγραφε με σαφήνεια πως οι καλεσμένοι πρέπει να φορούν καπέλο. Yikes. Μα γιατί βρίσκω τόσο δύσκολο το να φοράω καπέλα»;

Η Bonas συμπλήρωσε πως βρήκε το πιο μικρό καπέλο με φτερά και ελπίζει να ήταν καλή η επιλογή της ενώ δεν αποκάλυψε τίποτα άλλο για το γάμο του πρώην της.

Η Cressida ήταν ζευγάρι με το Harry για δύο χρόνια μετά από προξενιό της ξαδέρφης του πριγκίπισσας Ευγενίας.