Ο Alexi Lubomirski μόλις αποκάλυψε το παρασκήνιο, πίσω από την πιο ρομαντική φωτό Harry-Meghan

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο Alexi Lubomirski μόλις αποκάλυψε το παρασκήνιο, πίσω από την πιο ρομαντική φωτό Harry-Meghan

Και σίγουρα δεν μπορείς να το φανταστείς

Πριν από μερικές ημέρες το Παλάτι του Kensington δημοσίευσε τρεις φωτογραφίες από την επίσημη φωτογράφιση του γάμου του πρίγκιπα Harry με την Meghan Markle. Η πιο όμορφη και ρομαντική όμως λήψη του ζευγαριού, ήταν αυτή στο ασπρόμαυρο φόντο με το ζευγάρι να χαμογελά ανέμελο.

Μάθε όμως πως η λήψη αυτή ήταν σχεδόν τυχαία, σύμφωνα με τον προστατευόμενο του Mario Testino, Alexi Lubomirski. «Ήταν μία από αυτές τις μαγικές στιγμές που όταν είσαι φωτογράφος και όλα πρέπει να μπουν σε μία σειρά κάτι πρέπει να κάνεις. Οπότε τους είπα, πριν μπείτε μέσα, καθίστε εδώ στα σκαλιά, και κάπως έτσι η Meghan «γλίστρησε» και κάθισε ανάμεσα στα πόδια του Harry. Ήταν μία στιγμή που άρχισαν να γελούν από την εξάντληση σκεπτόμενοι πως επιτέλους όλα τελείωσαν».

kensingtonroyal 32931988 205730656896542 8963465294982938624 n

Όσον αφορά τις δύο ομαδικές φωτογραφίες (μία με τα παρανυφάκια και μία με την οικογένεια), ο Alexi δήλωσε πως έπρεπε να σκεφτεί κάτι πολύ καλό για να τους κάνει να καθίσουν και να φωτογραφηθούν. Οπότε ρώτησε κάτι πολύ έξυπνο και λογικό για να πείσει μικρούς και μεγάλους πως πρέπει να καθίσουν για μία φωτογραφία ακόμη. Γιατί ποιος μπορεί να αντισταθεί στα σοκολατάκια άλλωστε.

Θυμήσου τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν, ρίχνοντας μια ματιά στην gallery παρακάτω.

Δες και αυτό:

Royal baby boom: Ένα ακόμη «βασιλικό» μωρό ήρθε στον κόσμο & οι γονείς του πλέουν σε πελάγη ευτυχίας