Η Kate Middleton μεθυσμένη; Οι φωτογραφίες που η Δούκισσα του Cambridge θέλει να κάψει

Η Kate Middleton μεθυσμένη; Οι φωτογραφίες που η Δούκισσα του Cambridge θέλει να κάψει

Έτσι σίγουρα δεν την έχεις ξαναδεί

Λίγο πριν ξεκινήσεις το τριήμερο σου θέλουμε να δώσεις προσοχή σε αυτές τις γραμμές και στο υλικό που θα δεις παρακάτω γιατί δεν θα το ξαναδείς. Μπορεί ο βασιλικός γάμος να πέρασε στο παρελθόν, όμως οι royals θα μας απασχολήσουν και σήμερα για έναν λόγο που όμως δεν πάει καν το μυαλό σου.

Δεν θα σε κουράσουμε, μπαίνουμε κατευθείαν στο θέμα και σου λέμε πως το τελευταίο 24ωρο κυκλοφορούν φωτογραφίες της Kate Middleton, οι οποίες τραβήχτηκαν πριν από περίπου 11χρόνια από τον φωτογράφο Max Butterworth και μάλλον θα ήθελε και η ίδια να τις κάψει. Και δεν την αδικούμε τώρα που τις ξαναβλέπουμε.

Έχεις δει ποτέ την Kate μεθυσμένη; Μάλλον όχι και γι’ αυτό φρόντισε σήμερα ο Max, ο οποίος έδωσε συνέντευξη στη The Sun Online και μίλησε για το υλικό αυτό που έχει στην κατοχή του και πλέον κυκλοφορεί και στο διαδίκτυο. Το 2007 η Kate διασκέδαζε στο club Mahiki στο Λονδίνο, παρέα με τη Cheryl Cole, και ο φωτογράφος ανέφερε στην συνέντευξη του: «Η Kate ήταν στο Mahiki για κάποιες ώρες και μπήκε σε ένα ταξί γύρω στις 2-3 τα ξημερώματα. Νομίζω πως την στιγμή που τράβηξα την φωτογραφία έλεγε στον οδηγό που να την πάει. Στο μεταξύ ο William και ο Harry είχαν ήδη μπει μέσα στο βασιλικό όχημα που τους μετέφερε».

Ο Max έκανε την δουλειά του κι εσύ μπορείς να δεις τις φωτογραφίες της Δούκισσας του Cambridge στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Η πρώην του Harry αποκαλύπτει τι την άγχωσε στο γάμο του πρίγκιπα με την Meghan Markle