Kitty Spencer: 6 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για την καλλονή ανιψιά της Diana

Πατούλια Κατερίνα
Kitty Spencer: 6 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για την καλλονή ανιψιά της Diana

Τι δεν ξέρεις για την Kitty Spencer

Η Kitty Spencer, η ανιψιά της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Diana, έκλεψε τις εντυπώσεις στο γάμο του πρίγκιπα Harry με την Meghan Markle και όχι άδικα!

Η 28χρονη ξανθιά καλλονή, μοντέλο στο επάγγελμα ήταν άκρως εντυπωσιακή ως καλεσμένη του βασιλικού γάμου. Ιδού μερικές λεπτομέρειες για τη ζωή της που πρέπει να γνωρίζεις:

Διάβασε ακόμα: Η Victoria Beckham πέρασε καλύτερα στο γάμο του Harry παρά σε εκείνο του William κι εξηγεί γιατί

1.Η 28χρονη σήμερα Kitty ήταν καλεσμένη και στον γάμο του πρίγκιπα William με την Kate Middleton. Είναι πιθανό να μην την θυμάσαι, μιας και ήταν 7 χρόνια νεότερη και με μερικά κιλά παραπάνω.


https://www.instagram.com/p/Bi__t0gAgC8

2.Η Kitty συνεργάστηκε με την φίρμα Dolce & Gabbana και ακολουθεί και σήμερα καριέρα μοντέλου με την φήμη και τις μετοχές της να αυξάνονται καθημερινά.

3.Η Kitty έχει 335 χιλιάδες followers στo Instagram και της αρέσει να ποστάρει φωτογραφίες από τα ταξίδια της σε πολυτελή γιοτ.

4.Η Kitty έχει δύο δίδυμες αδερφές την Lady Eliza και τη Lady Amelia κι έναν αδερφό, το Louis.

5.Η 28χρονη ήταν μόλις έξι ετών όταν η Diana έχασε τη ζωή της στο τραγικό τροχαίο και είναι η μεγαλύτερη κόρη του αδερφού της Diana, Earl Charles Spencer.

6.Η μαμά της Victoria, ήταν επίσης μοντέλο και έμαθε πως ο πατέρας της έχει εξωσυζυγικό δεσμό όταν ήταν 6 μηνών έγκυος στην Kitty.