Λίγο πριν τον γάμο της, η Χριστίνα Μπόμπα περνάει το 3ημερο στη Σίφνο

Λίγο πριν τον γάμο της, η Χριστίνα Μπόμπα περνάει το 3ημερο στη Σίφνο

Δες τι ανέβασε στο account της

Ένα όμορφο τριήμερο μόλις ξεκίνησε και πολλοί από τους celebrities της εγχώριας showbiz –και όχι μόνο- πήραν το δρόμο προς τα ελληνικά νησιά, προκειμένου να ξεκουραστούν, αλλά και να καλωσορίσουν τον καλοκαίρι με τον πιο ωραίο τρόπο. Μέσα σε αυτούς και η Χριστίνα Μπόμπα, η οποία λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Σάκη Τανιμανίδη, ταξίδεψε μέχρι την Σίφνο.

Σε περίπτωση που δεν θυμάσαι η Χριστίνα Μπόμπα και ο παρουσιαστής του Survivor τον Σεπτέμβριο πρόκειται να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου και το μυστήριο θα γίνει στη Σίφνο. Μάλιστα πριν από λίγο καιρό, το ζευγάρι μας έδειξε και το πολύ ιδιαίτερο προσκλητήριο του γάμου και ομολογούμε πως ήταν κάτι αρκετά πρωτότυπο. Μέχρι τότε η Χριστίνα εξερευνάει μόνη της τις ομορφιές του νησιού.

Και απ’ ότι φαίνεται της αρέσει πολύ αυτό το νησί, αφού όπως είδαμε στο Instagram account της, ανέβασε ένα στιγμιότυπο από μια πολύ όμορφη παραλία κι έγραψε «In love with this beautiful place» (aka πόσο λατρεύω αυτό το όμορφο μέρος). Πιθανότατα εκτός από διακοπές η Χριστίνα έχει ξεκινήσει ήδη τις ετοιμασίες για τον γάμο της. Και δεν σου κρύβουμε πόσο ανυπομονούμε να τη δούμε ντυμένη νύφη.

Δες τη φωτογραφία της στη gallery παρακάτω.

Αυτό το διάβασες;

Το σχόλιο της Μπόμπα στην φωτό του Τανιμανίδη που μάλλον προσπέρασες