Αυτό είναι το μέρος που θα κάνουν μήνα του μέλιτος ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτό είναι το μέρος που θα κάνουν μήνα του μέλιτος ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle

Πλέον μένει μόνο η ημερομηνία

Κι επιστρέφουμε στο αγαπημένο μας βασιλικό ζεύγος, αυτήν τη φορά για καλό σκοπό, αφού μάθαμε που πρόκειται να πάνε ταξίδι του μέλιτος οι νιόπαντροι Πρίγκιπας Harry και Meghan Markle. Μπορεί τα δύο τελευταία εικοσιτετράωρα η Δούκισσα του Sussex να απασχόλησε αρκετά τα media, όμως δεν ήταν και τόσο για καλό, αφού κυκλοφορούν φήμες, που θέλουν το σχέδιο του νυφικού της να είναι κλεμμένο.

Μέχρι όμως οι ειδικοί να αποφανθούν γι’ αυτό και να έχουμε μία σαφή και ξεκάθαρη απάντηση, θα ασχοληθούμε με τον μήνα του μέλιτος του ζευγαριού. Σύμφωνα με πληροφορίες του TMZ, ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex αναμένεται να πάνε σε έναν προορισμό, ο οποίος έχει χαρακτηριστεί από πολλούς βασιλικός. Αυτός είναι η περιοχή Alberta στον Καναδά, όχι και τόσο μακριά από την γενέτειρα της Meghan, και θα μείνουν στο 6,000 τετραγωνικών μέτρων θέρετρο, που ονομάζεται «The Royal Retreat».

Οι πηγές αναφέρουν πως οι υπεύθυνοι του θέρετρου διέταξαν να έρθουν κάποια επιπλέον πράγματα και ανέσεις για την Meghan και τον Harry, τα οποία σε άλλη περίπτωση δεν θα υπήρχαν. Δεν είναι ακόμη σαφές το πότε θα φτάσουν στην περιοχή, αλλά μόλις αυτό γίνει θα το καταλάβουμε, γιατί θα αναμειχθεί τόσο η βρετανική, όσο και η καναδική ασφάλεια.

Ο τόπος αυτός λοιπόν, θεωρείται ένας καναδικός παράδεισος - τοποθετημένος στη μέση του Εθνικού Πάρκου Jasper - και έχει μια πλούσια ιστορία βασιλικών καλεσμένων ... από την Αγγλία και το Hollywood.

Ο βασιλιάς Γεώργιος Β 'και η Βασίλισσα Ελισάβετ (η μητέρα της βασίλισσας) έμεινε εκεί το 1939, ενώ και η σημερινή βασίλισσα και ο πρίγκιπας Φίλιππος επισκέφθηκαν το θέρετρο τον Ιούνιο του 2005. Celebrities όπως ο Anthony Hopkins, ο John Travolta και ο Bill Gates έμειναν εκεί, ενώ είναι και ο χώρος όπου το 1954 γυρίστηκε η ταινία River of no return με τους Marilyn Monroe και Robert Mitchum.

Δες φωτογραφίες στη gallery παρακάτω.

Αυτό το είδες;

Η Meghan Markle γράφει ιστορία, «σπάζοντας» για μία ακόμη φορά τις βασιλικές παραδόσεις