Μα δεν θα γεννήσει ποτέ; Η Eva Longoria φούσκωσε πολύ και είναι πιο γλυκιά από ποτέ

Μα δεν θα γεννήσει ποτέ; Η Eva Longoria φούσκωσε πολύ και είναι πιο γλυκιά από ποτέ

Κοντεύει να εκραγεί

Ήταν μόλις μερικές ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα, όταν η Eva Longoria μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω Instagram, την πιο όμορφη είδηση της ζωής της. Η γλυκιά ηθοποιός θα γίνει μανούλα για πρώτη φορά στη ζωή της και πλέει ήδη σε πελάγη ευτυχίας. Η star και ο Jose Baston παντρεύτηκαν το καλοκαίρι του 2016 και δύο χρόνια μετά θα αποκτήσουν μαζί και το πρώτο τους παιδάκι.

Και ο φωτογραφικός φακός την απαθανατίζει συχνά πυκνά και πλέον έχουμε αρχίσει να αναρωτιόμαστε, θα γεννήσει ποτέ; Η κοιλίτσα της έχει φουσκώσει πια πάρα πολύ και μοιάζει έτοιμη να εκραγεί. Ωστόσο δεν χορταίνουμε να την βλέπουμε, αφού η εγκυμοσύνη την έχει ομορφύνει πραγματικά τόσο πολύ, που λάμπει ολόκληρη. Η 43χρονη ηθοποιός πρόκειται να αποκτήσει ένα αγοράκι και είμαστε κάτι παραπάνω από σίγουρες πως ανυπομονεί να το κρατήσει στην αγκαλιά της.

4CB397A400000578 0 image a 159 1527513909617

Ο φακός την απαθανάτισε να φτάνει στο εστιατόριο Via Veneto στη Santa Monica με κάποιους φίλους, αργά το απόγευμα της Κυριακής. Η ηθοποιός και μέλλουσα μανούλα φορούσε ένα midi ριγέ φόρεμα με μπλε bomber jacket και σανδάλια και δεν μπορούσαμε να πάρουμε τα μάτια μας από την κοιλίτσα της. Περιμένουμε με αγωνία να γνωρίσουμε το νέο μέλος της οικογένειας της.



Δες τιε φωτογραφίες στη gallery παρακάτω.

Αυτό το διάβασες;

Οι διάσημες ποζάρουν με την πετσέτα στο κεφάλι στις πιο hot selfies