Και όμως η star έχει αυτό το σώμα μετά από τέσσερις εγκυμοσύνες

Και όμως η star έχει αυτό το σώμα μετά από τέσσερις εγκυμοσύνες

Δες το κορμί της τρεισήμισι μήνες μετά τον ερχομό του τέταρτου παιδιού της

Τρεις μήνες και κάτι έχουν περάσει από τότε που η star έφερε στον κόσμο το τέταρτο παιδάκι της και τα τελευταία 24ωρα κυκλοφορεί με το μπικίνι της, προκαλώντας μας έναν πανικό και μια «ανασφάλεια». Η 32χρονη που κάνει διακοπές παρέα με τον σύζυγο της και τα παιδιά της στο ιδιωτικό τους σκάφος δεν δίστασε να φορέσει το μαγιό της και να μας αποδείξει πως μπορείς να κυκλοφορείς με το μπικίνι σου ακόμη και μετά από τέσσερις εγκυμοσύνες.

Η Coleen Rooney τον Φεβρουάριο γέννησε το τέταρτο αγοράκι της και πλέον συνεχίζει κανονικά τη ζωή της, μετά και το παράπτωμα του συζύγου της. Η 32χρονη εθεάθη στο σκάφος με τον σύζυγο της, Wayne και οι εικόνες πραγματικά θα σε εκπλήξουν. Φορώντας ένα ριγέ μπικίνι, απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα και μπορούμε με σιγουριά να σου πούμε πως για μαμά με τέσσερα παιδιά έχει άψογο σώμα.

Εξαιρετική εντύπωση μας έκανε επίσης, το γεγονός πως ενώ οι φωτογραφίες δεν έχουν υποστεί καμία απολύτως επεξεργασία, η star δεν έχει ούτε ίχνος κυτταρίτιδας. Και αν δεν μας πιστεύεις μπορείς να το δεις και μόνη σου στις φωτογραφίες της παρακάτω gallery. Εμείς θα δώσουμε ένα τεράστιο μπράβο, τόσο για το σώμα της, όσο και για την αυτοπεποίθηση της.



Διάβασε ακόμη:

Ο πρώην της Kourtney κάνει διακοπές με την 19χρονη αγαπημένη του και τα παιδιά του