Η λεπτομέρεια που άλλαξε στο βιογραφικό της Meghan Markle στη σελίδα της βασιλικής οικογένειας

Πατούλια Κατερίνα
Η λεπτομέρεια που άλλαξε στο βιογραφικό της Meghan Markle στη σελίδα της βασιλικής οικογένειας

Τι άλλαξε στο bio της Meghan Markle; Ιδού!

Το βιογραφικό της Meghan Markle στην επίσημη σελίδα της βρετανικής βασιλικής οικογένειας άλλαξε, μετά από απαίτηση των θαυμαστών της!

Όπως πολλοί είχαν παρατηρήσει, στη σελίδα που είναι αφιερωμένη στην Δούκισσα του Sussex, δεν αναφερόταν πουθενά η καριέρα της στην υποκριτική.

Και όχι μόνο αυτό. Ενώ στο μίνι βιογραφικό της Δούκισσας του Sussex αναφέρονταν στοιχεία για την φιλανθρωπική της δράση, η 7ετής συμμετοχή της στο Suits, ήταν άφαντη με μόνη αναφορά, την φράση «σε γυρίσματα στο Τορόντο»!

Το γεγονός αυτό, φαίνεται πως έφτασε στα αυτιά της βασιλικής οικογένειας και έτσι μέσα σε λίγες ημέρες το προφίλ της Markle στο royal.uk περιλαμβάνει πια και την υποκριτική πορεία της Meghan.

Διάβασε ακόμα: Η Meghan Markle γράφει ιστορία, «σπάζοντας» για μία ακόμη φορά τις βασιλικές παραδόσεις

Η αλλαγή στο bio, έγινε γρήγορα ορατή, μιας και προστέθηκε τουλάχιστον μια παράγραφος, στην οποία αναφέρεται πως η Αυτού Μεγαλειότητα εργάστηκε ως ηθοποιός στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο.

«Ο πιο γνωστός ρόλος της ήταν εκείνος της Rachel Zane στην τηλεοπτική σειρά Suits για επτά σεζόν και 100 επεισόδια. Στη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς, η Δούκισσα μετακόμισε στο Τορόντο του Καναδά, το οποίο θεωρεί δεύτερο σπίτι της», τονίζει το γρήγορο βιογραφικό!

Η Meghan είχε μιλήσει για την καριέρα της ως ηθοποιός στην κοινή συνέντευξη με τον Harry, όπου τόνισε ότι είναι περήφανη για όσα έχει κάνει αλλά ήταν πια η στιγμή να δουλέψει με τον Harry ως ομάδα!