Η Kendall Jenner και ο νέος της σύντροφος στις πρώτες τους φωτογραφίες μαζί

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Kendall Jenner και ο νέος της σύντροφος στις πρώτες τους φωτογραφίες μαζί

Έκαναν και την πρώτη τους έξοδο

Μόλις πριν από δύο ημέρες μάθαμε πως η Kendall Jenner έχει νέο έρωτα στην ζωή της και καμία έκπληξη δεν μας προκάλεσε το γεγονός πως αυτός είναι μπασκετμπολίστας. Φαίνεται πως το εν λόγω άθλημα αρέσει αρκετά στα μέλη της οικογένειας Kardashian, αφού τόσο η Kendall, όσο και η Khloe διατηρούν δεσμό με επαγγελματίες αθλητές. Η νεαρή Jenner βέβαια πριν από κάποιο χρονικό διάστημα είχε σχέση με τον επίσης NBAer, Blake Griffin, με τον οποίο και τελείωσε κάπως άδοξα, όταν εκείνος δόθηκε δανεικός από την ομάδα του σε άλλη και αρκετά μακριά από την αγαπημένη του.

Τι να κάνει το κορίτσι; Ο χωρισμός έμοιαζε η ιδανική λύση και κάπως έτσι πλέον έχει νέο σύντροφο στη ζωή της. Μπορεί κανείς από τους δύο να μην έχει επιβεβαιώσει την εν λόγω είδηση, όμως ο φακός τους τσάκωσε μαζί στην πρώτη τους έξοδο στο Los Angeles, όπου και και προσπάθησαν φυσικά να αποφύγουν τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Kendall Jenner είχε πάντα μία έφεση στους ωραίους άντρες (βλέπε Blake Griffin) και ο Ben Simmons για μία ακόμη φορά δικαιώνει το γούστο της. Φυσικά μόλις αντιλήφθηκαν τα αδιάκριτα βλέμματα χώρισαν τους δρόμους τους, δίνοντας μας να καταλάβουμε, πως μάλλον δεν είναι και τόσο έτοιμοι να παραδεχτούν ακόμη την σχέση τους. Το νέο «ζευγάρι» εθεάθη στo εστιατόριο «The Nice Guy» με φίλους, και μόλις οι κάμερες έγιναν αντιληπτές η Kendall έφυγε μόνη της από την μπροστινή πόρτα, ενώ ο Ben από την πίσω παρέα με ένα φίλο.



Τι κρίμα όμως, που δεν μπορείτε να μας ξεγελάσετε παιδιά! Η σχέση σας έχει ήδη γραφτεί στα πρακτικά.

Δες τις φωτογραφίες τους στη gallery παρακάτω.

Δες και αυτό:

Σκάνδαλο με τον γάμο του αδερφού της Kendall και Kylie Jenner: Είναι τελικά καλεσμένες σε αυτόν;