Γιατί η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry επέστρεψαν δώρα γάμου αξίας 8 εκατομμυρίων

Κι όμως το πριγκιπικό ζευγάρι έκανε τη διαφορά

 Κι όμως, ο Δούκας του Sussex και η αγαπημένη του Meghan Markle κάνουν τη διαφορά για ακόμα μια φορά. 

Το ζευγάρι είχε ζητήσει πριν το γάμο του στις 19 Μαΐου, να δοθεί από όσους ήθελαν να προσφέρουν κάποιο δώρο, ένα ποσό ως δωρεά σε διάφορες οργανώσεις που είχαν επιλέξει.

Παρ’ όλα αυτά, ιδιώτες αλλά και επιχειρήσεις έστειλαν δώρα για τον πριγκιπικό γάμο στο Παλάτι του Kensington, τα οποία σύμφωνα με την εφημερίδα Express δεν έγιναν δεκτά.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα το ύψος των δώρων έφτασε τα 7 εκατομμύρια λίρες, κοντά στα 8 εκατομμύρια ευρώ και έχουν ήδη επιστραφεί στους αποστολείς τους.

Διάβασε ακόμα: Το σώμα της Αθηνάς Οικονομάκου δεν «παίζεται» 2,5 μήνες μετά τη γέννηση του γιου της

Ως γνωστόν, αποτελεί κομμάτι του πρωτοκόλλου της βασιλικής οικογένειας, πως δεν μπορούν να δέχονται δώρα από εταιρίες ή ιδιώτες.

Σύμφωνα με την Express, δώρα από ετιαρίες γίνονται δεκτά εφόσον υπάρχει η συγκατάθεση του μέλους της βασιλικής οικογένειας και πρέπει η επιχείρηση να μην εκμεταλλεύεται το δώρο για εμπορικούς σκοπούς. Όσο για τους ιδιώτες, αν δεν γνωρίζουν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας προσωπικά, τα δώρα που στέλνουν δεν γίνονται δεκτά, μιας και δεν είναι γνωστή η κυριότητα ή το κίνητρο του αποστολέα!

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ