Αυτή η πριγκίπισσα παντρεύεται πέντε μήνες μετά το γάμο του πρίγκιπα Harry με την Meghan Markle

Πατούλια Κατερίνα
Αυτή η πριγκίπισσα παντρεύεται πέντε μήνες μετά το γάμο του πρίγκιπα Harry με την Meghan Markle

Έχουμε έναν ακόμα πριγκιπικό γάμο στο προσεχές μέλλον

Μπορεί να έχουν περάσει μερικές εβδομάδες από το γάμο του πρίγκιπα Harry με τη Meghan Markle όμως, σε πέντε μήνες ακόμα μία πριγκίπισσα θα ντυθεί νυφούλα.

Συγκεκριμένα στις 12 Οκτωβρίου 2018, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Windsor, εκεί που παντρεύτηκε και ο Harry με τη Meghan δηλαδή θα λάβει χώρα ακόμα ένας πριγκιπικός γάμος.

Η πριγκίπισσα Ευγενία θα παντρευτεί τον εδώ και επτά χρόνια αγαπημένο της Jack Brooksbank. Η 28χρονη Ευγενία είναι κόρη του πρίγκιπα Ανδρέα, Δούκα της Υόρκης και είναι ο δεύτερος γιος αλλά και το τρίτο κατά σειρά παιδί της Ελισάβετ.

Διάβασε ακόμα: Η Emma Stone απαντά επιτέλους στο αν είναι ζευγάρι με τον Justin Theroux

Η Ευγενία είναι αγαπημένη εγγονή της Βασίλισσας και η πρόσφατη εμφάνισή της στο πάρτι στους κήπους του Buckingham Palace σχολιάστηκε θετικά ενώ το καπέλο της με την λέξη Love- Αγάπη, ήταν σαφές μήνυμα προς τον αγαπημένο της, για τον γάμο τους που τώρα πια πλησιάζει.

Φίλος του ζευγαριού τόνισε πως η Ευγενία δεν νιώθει κανένα ανταγωνισμό που ο γάμος της θα γίνει τόσο σύντομα και στο ίδιο ακριβώς σημείο με εκείνον του ξαδέρφου της Harry.

Εν τω μεταξύ, η μέλλουσα νύφη, παρουσίασε μόλις την περασμένη εβδομάδα το δαχτυλίδι αρραβώνα της, ένα υπέροχο ροζ ζαφείρι τερατίων διαστάσεων.