Η Emma Stone απαντά επιτέλους στο αν είναι ζευγάρι με τον Justin Theroux

Πατούλια Κατερίνα
Η Emma Stone απαντά επιτέλους στο αν είναι ζευγάρι με τον Justin Theroux

Απίθανη η απάντηση της Stone

Ο χωρισμός του Justin Theroux από την Jennifer Aniston τον βρήκε να συνδέεται ερωτικά με πλήθος γυναικών, ανάμεσά τους και η ηθοποιός Emma Stone.

Η Stone και ο Theroux είναι άλλωστε συμπρωταγωνιστές στη σειρά Maniac και πέρασαν μαζί το μεγαλύτερο μέρος της προηγούμενης εβδομάδας, κάνοντας διακοπές στη Νότια Γαλλία μετά την κοινή τους εμφάνιση στο σόου του οίκου Louis Vuitton, της φίρμας για την οποία είναι και οι δύο ηθοποιοί πρεσβευτές.

Διάβασε ακόμα: Το νέο ζευγάρι του Hollywood, επιβεβαίωσε τη σχέση του μέσω Instagram

Κι ενώ, παπαράτσι φωτογραφίες εντόπισαν τους δύο ηθοποιούς σε πριβέ δωμάτιο ξενοδοχείου αλλά και σε γιοτ, η ίδια η 30χρονη Stone διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες που την θέλουν ζευγάρι με τον συμπρωταγωνιστή της:

«Ο Justin είναι σαν αδερφός μου. Είναι αλήθεια διασκεδαστικός», φέρεται να είπε η Emma σε όσους την ρωτούσαν γιατί κάνει τόση παρέα με το Theroux εκτός δουλειάς.

Τώρα, πόσο ισχυρή είναι η διάψευση αυτή, ο χρόνος θα το δείξει. Στην φωτογραφία παρακάτω, θα δεις πόσο «τρακαρισμένοι» δείχνουν οι δύο φημολογούμενοι εραστές, στην πρώτη σειρά του fashion show του Louis Vuitton.