Throwback Friday: Η φωτογραφία της Ευρυδίκης Βαλαβάνη από τον Άγιο Δομίνικο που δεν είχες δει ξανά

Throwback Friday: Η φωτογραφία της Ευρυδίκης Βαλαβάνη από τον Άγιο Δομίνικο που δεν είχες δει ξανά

Γιατί και οι Παρασκευές το θέλουν το #tb τους

Μπορεί η ερμηνεία του ακρωνύμιου tbt να σημαίνει throwback Thursday, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και τις άλλες μέρες της εβδομάδας, αλλάζοντας φυσικά την ημέρα στο τέλος. Και μία Παρασκευή όπως αυτή, που καλωσορίζει τον Ιούνιο και μαζί το καλοκαίρι, είναι ευπρόσδεκτο οποιοδήποτε throwback.

Πόσο μάλλον, όταν αυτό περιλαμβάνει εξωτικούς προορισμούς, όπως ο Άγιος Δομίνικος. Μπορεί να μην έχουμε ταξιδέψει –ακόμη- ως εκεί, τα τελευταία δύο χρόνια με το Survivor όμως, τον έχουμε μάθει πολύ καλά. Και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη φρόντισε να υποδεχτεί τον Ιούνιο με τον καλύτερο τρόπο. Πέρυσι τέτοιο καιρό ήταν ακόμη στο reality επιβίωσης και συχνά ανεβάζει στιγμές και φωτογραφίες από την αποχώρηση της κι έπειτα.

Μία από αυτές ήταν και η σημερινή με την οποία υποδέχτηκε και επίσημα το καλοκαίρι. Έχοντας τα μαλλιά της κοτσιδάκια και όντας πιο μαυρισμένη από ποτέ, γέμισε το feed μας στο Instagram και μας ταξίδεψε, ως το Las Terrenas. «Hello June ?? Welcome back summer ?», έγραψε στην λεζάντα της και τα σχόλια έπεσαν βροχή. Για το κορμί της δεν χρειάζεται να πούμε κάτι, η φωτογραφία μιλάει από μόνη της.

Δες την φωτογραφία της παρακάτω.

Αυτό το είδες;

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, χωρίς ρετούς, στη Μύκονο

Δες το πραγματικό σώμα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη: Η πόζα με μαγιό που ενθουσίασε