Η κόντρα ξεκίνησε: Η Meghan Markle «έκλεψε» τη θέση της Kate Middleton

Πατούλια Κατερίνα
Η κόντρα ξεκίνησε: Η Meghan Markle «έκλεψε» τη θέση της Kate Middleton

Η Meghan εκτόπισε την Kate πολύ εύκολα

Αυτό κι αν δεν το περιμέναμε! H Meghan Markle κατάφερε να κερδίσει μια θέση σε μια πολύ σημαντική λίστα και είναι μάλιστα η μόνη γυναίκα της βασιλικής οικογένειας που υπάρχει σε αυτήν.

Η 36χρονη Markle ή Δούκισσα του Sussex όπως ονομάζεται μετά το γάμο της με τον πρίγκιπα Harry, έλαβε μια θέση ανάμεσα στις ξεχωριστές 25 γυναίκες της βρετανικής έκδοσης της Vogue, την περίφημη Vogue 25, ένα σύνολο γυναικείων ηγετικών προσωπικοτήτων που καθορίζουν τον τόπο που ζούμε σήμερα και ασκούν επιρροή.

Ανάμεσα σε γυναίκες από τη δημοσιογραφία, την πολιτική, την ψυχαγωγία, τον αθλητισμό, φιγουράρουν εκτός από την Meghan και η Amal Clooney, η σχεδιάστρια μόδας Stella McCartney αλλά και η συγγραφέας των βιβλίων του Ηarry Potter, J. K. Rowling.

Διάβασε ακόμα: Ο πρίγκιπας Harry θα γίνει κουμπάρος τον Αύγουστο και δεν φαντάζεσαι ποιόν θα παντρέψει!

Όσο για την θέση της Markle στην 25αδα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που απορούν πώς κατάφερε μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα να μπει σε αυτή τη λίστα, εκτοπίζοντας την ίδια την βασίλισσα Ελισάβετ αλλά και τη συννυφάδα της Kate Middleton ή Δούκισσα του Cambridge.

«Η επιρροή της ξεπερνά κατά πολύ την ασταμάτητη κάλυψη του στιλ της από τα μίντια. Ως μιγάδα που μάχεται υπέρ των δικαιωμάτων των γυναικών από τις ΗΠΑ, η Markle συμβάλλει στη σφυρηλάτηση της νέας ταυτότητας της μοναρχίας του 21ου αιώνα», γράφει το περιοδικό Vogue στην ηλεκτρονική του έκδοση.


https://www.instagram.com/p/BjFapIoHKaf

Η πάλαι ποτέ ηθοποιός, που ζήτησε από τους καλεσμένους του γάμου της αντί για δώρα να κάνουν δωρεές σε φιλανθρωπικές οργανώσεις, περιγράφεται από το περιοδικό ως κάποια που κέντρισε την φαντασία του κοινού όπως καμία άλλη τη φετινή χρονιά.

Αξίζει να σημειώσουμε, πως η Βρετανική Vogue είχε επιλέξει την Kate Middleton ως πρόσωπο του εξωφύλλου της το 2016, όταν συμπλήρωνε τα 100 της τεύχη και όταν η σύζυγος του William είχε αποκτήσει και την κόρη της, πριγκίπισσα Charlotte.
Στον κατάλογο των 25 γυναικών με τη μεγαλύτερη επιρροή στη Βρετανία, η ηλικία των κυριών που συμμετέχουν κυμαίνεται από 22 έως 73 ετών.