Τρομάξαμε να τον αναγνωρίσουμε! Ο διάσημος ηθοποιός έχει αποστεωθεί και είναι αγνώριστος

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Τρομάξαμε να τον αναγνωρίσουμε! Ο διάσημος ηθοποιός έχει αποστεωθεί και είναι αγνώριστος

Μα τι του συμβαίνει;

Τρόμο και ανησυχία προκαλούν τα τελευταία 24ωρα οι φωτογραφίες του διάσημου ηθοποιού στο διαδίκτυο, ο οποίος βρίσκεται στην Ρωσία με την μπάντα του για περιοδεία. Αποστεωμένος, ταλαιπωρημένος και πολύ χλωμός, σε σημείο που δεν θυμίζει σε τίποτα τον sexy άντρα του Hollywood, που όλοι αγαπήσαμε.

Ο Johnny Depp ήταν κάτι παραπάνω από τρομακτικός στις τελευταίες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, ενώ ήταν και πολλοί οι fans που σχολίασαν πως αυτός αποκλείεται να είναι ο διάσημος ηθοποιός. Στις συγκεκριμένες φωτογραφίες που ανέβηκαν στο Instagram από fans με τις οποίες και πόζαρε μαζί, δείχνει τρομερά αδύνατος και ταλαιπωρημένος, ενώ δεν έλειψαν και σχόλια που ανέφεραν πως μάλλον ο ηθοποιός είναι άρρωστος.

Τα κορίτσια που ανέβασαν τις φωτογραφίες έδειχναν πολύ χαρούμενα και ευτυχισμένα, τα σχόλια ωστόσο κάτω από αυτές, έδειχναν την τρομερή τους ανησυχία για την υγεία του ηθοποιού. Αδύνατος, αδύναμος και άρρωστος ήταν μερικά από τα επίθετα που χαρακτήρισαν τον ηθοποιό στις φωτογραφίες αυτές. Και δεν θα σου κρύψουμε πως κι εμείς ανησυχήσαμε με αυτήν την εικόνα του Johnny.

Ελπίζουμε να μην συμβαίνει κάτι κακό και άσχημο με την υγεία του, γιατί πραγματικά θα είναι πολύ στενάχωρο. Αναμένουμε κάποια νέα πληροφορία, που να μας επιβεβαιώνει έστω πως είναι υγιής.

Δες τις φωτογραφίες του παρακάτω και πες μας, θα τον αναγνώριζες;

Διάβασε και αυτό:

Οι γραμμωμένοι κοιλιακοί της διάσημης ηθοποιού αξίζουν το χειροκρότημά σου