Απρόσμενος χωρισμός για πολύ αγαπημένο ζευγάρι της showbiz μετά από σκάνδαλο απιστίας

Πατούλια Κατερίνα
Απρόσμενος χωρισμός για πολύ αγαπημένο ζευγάρι της showbiz μετά από σκάνδαλο απιστίας

Κι όμως, ο χωρισμός είναι βέβαιος

Αυτόν τον χωρισμό δεν τον περιμέναμε, ειδικά μετά τις φωτογραφίες της προηγούμενης εβδομάδας από την εξωτική απόδραση του ζευγαριού.

Εκείνος 35 ετών, εκείνη μόλις 19 και κόρη πολύ γνωστού τραγουδιστή, ήταν μαζί τον τελευταίο χρόνο και μάλιστα η νεαρή κοπέλα και μοντέλο, είχε έρθει πολύ κοντά και με τα τρία παιδιά του.

Σύμφωνα με το περιοδικό Us Weekly, την απόφαση οριστικού χωρισμού πήρε η 19χρονη, μετά από επέμβαση και του διάσημου τραγουδιστή πατέρα της.

Ο λόγος για την Sofia Richie, μικρότερη κόρη του Lionel Richie που αποφάσισε να δώσει τέλος στο δεσμό της με τον Scott Disick. Ταυτόχρονα, και ο Lionel Richie απείλησε την κόρη του πως αν συνεχίσει την τοξική σχέση με τον πρώην της Kourtney Kardashian, θα την αποκληρώσει.

Ο θρυλικός τραγουδιστής φέρεται να απαγόρευσε στην κόρη του να βλέπει τον Disick και να δέχεται από αυτόν απιστίες, ενώ και η Sofia αποφάσισε να ακολουθήσει τις συμβουλές της οικογένειάς της.

Διάβασε ακόμα:Αυτό που έκανε ο πρώην σύζυγος της Meghan Markle αμέσως μετά το γάμο της είναι απλά τρελό!

Πάντως, όπως φαίνεται, την οριστική απόφαση για την Sofia, έδωσε η παθιασμένη αγκαλιά του Scott με άγνωστη γυναίκα στο πάρτι του Kanye West για την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ.

Τα νέα του χωρισμού έφτασαν τη στιγμή που η πρώην του Disick, Kourtney Kardashian, αποδέχτηκε επιτέλους τη Sofia Richie, η οποία περνούσε πολύ χρόνο και με τα τρία παιδιά του ζευγαριού, τον 8χρονο Mason, την 5χρονη Penelope και τον 3χρονο Reign.