Η πρώτη φωτογραφία γάμου του αδερφού των Kardashian: Βρέθηκαν στην τελετή οι διάσημες αδερφές;

Η πρώτη φωτογραφία γάμου του αδερφού των Kardashian: Βρέθηκαν στην τελετή οι διάσημες αδερφές;

 Ο εξωτικός γάμος έγινε αλλά οι καλεσμένοι...

O γάμος του Brody Jenner, του 35χρονου αδερφού της Kylie και Kendall Jenner να πραγματοποιήθηκε κανονικά στο Μπαλί της Ινδονησίας, όμως η δημοσιότητα δεν αφορά τη νύφη αλλά ούτε καν στο νυφικό.

Σύμφωνα με το περιοδικό People, που αποκάλυψε την πρώτη φωτογραφία των νεονύμφων, ο γάμος κύλησε κανονικά, το κλίμα ήταν συγκινητικό, το τοπίο μαγευτικό, το νησί Sumba, 400 χιλιόμετρα ανατολικά από το Μπαλί της Ινδονησίας ήταν εκείνο που φιλοξένησε το γάμο και η νύφη Kaitlynn Carter ήταν πανέμορφη.


https://www.instagram.com/p/BjjBvrCgjHh

Όσο για τις θετές αδερφές του γαμπρού, Brody, αυτές δεν εμφανίστηκαν ποτέ, παρ’ ότι φαίνεται πως ήταν καλεσμένες στο γάμο. Ούτε η Kendall με την Kylie που είναι κόρες του πατέρας του και πάλαι ποτέ Bruce Jenner από το γάμο με την Kris Jenner αλλά ούτε και η Kim, Kourtney ή Khloe με τις οποίες μεγάλωσε μαζί, δεν εμφανίστηκαν στην γαμήλια τελετή. Και το χειρότερο, στην τελετή δεν έδωσε ούτε ο πατέρας του γαμπρού εξαιτίας επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Διάβασε ακόμα:Σκάνδαλο με τον γάμο του αδερφού της Kendall και Kylie Jenner: Είναι τελικά καλεσμένες σε αυτόν;

Ευτυχώς, ο γαμπρός είχε μαζί του την Linda Thompson, την πρώην σύζυγο του Bruce Jenner και τα υπόλοιπα αδέρφια του. Κι επειδή μετά τη γαμήλια τελετή, θα ακολουθήσει δεξίωση και στο Beverly Hills αναμένουμε να δούμε εκεί κάποια από τις διάσημες Kardashian- Jenner αδερφές.