Αυτές οι φωτογραφίες από τον γάμο του πρίγκιπα Καρόλου βλέπουν πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτές οι φωτογραφίες από τον γάμο του πρίγκιπα Καρόλου βλέπουν πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας

Αυτές τις φωτογραφίες σίγουρα δεν τις έχεις ξαναδεί

Ήταν 29 Ιουλίου του 1981, όταν ο πρίγκιπας Κάρολος της Ουαλίας και η Diana Spencer, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά το γάμου μπροστά σε 3,500 καλεσμένους και 750 εκατομμύρια θεατές παγκοσμίως. Και σίγουρα έχεις δει πολλές φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο από εκείνη την ημέρα, με τη νύφη να μπαίνει στον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου μέσα στο νυφικό που της σχεδίασαν οι Elizabeth και David Emanuel.

Αυτό που δεν έχεις δει όμως έως τώρα είναι οι φωτογραφίες που θα δεις στην παρακάτω gallery, οι οποίες και τραβήχτηκαν από τον βοηθό του Λόρδου Patrick Lichfield και ήταν ο μόνος ανεπίσημος φωτογράφος, που του επετράπη να βγάλει φωτογραφίες από εκείνη την μεγάλη ημέρα. Οι εν λόγω φωτογραφίες δεν έχουν ιδωθεί ποτέ ξανά από το κοινό και απαθανατίζουν μία πιο casual πλευρά της βασιλικής οικογένειας.

Από την Diana που κρατούσε αγκαλιά το παρανυφάκι της, μέχρι την βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία παρακολουθούσε το πλήθος να συγκεντρώνεται απέξω στην τηλεόραση. Αυτή η συλλογή των 14 φωτογραφιών είναι μέρος του RR Auction Remarkable Rarities, το οποίο θα βγει στις 17 Σεπτέμβρη. Σε ένα σημείωμα που συντάχθηκε από τον βοηθό αναφέρεται: «Μας είχε ανατεθεί από το βασιλικό ζεύγος να τραβήξουμε επίσημες και ανεπίσημες φωτογραφίες από την οικογένεια και τους καλεσμένους τους μετά την τελετή, όταν και επέστρεψαν στο Buckingham Palace για την γαμήλια δεξίωση. Αυτές οι φωτογραφίες δεν χρησιμοποιήθηκαν στο γαμήλιο άλμπουμ.

Δες τις στην gallery παρακάτω.

Διάβασε και αυτό:

Σπάνια φωτογραφία της Kate Middleton με μαγιό

Kitty Spencer: 6 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για την καλλονή ανιψιά της Diana