Ο Pedro Sánchez Pérez-Castejón είναι ο νέος Πρωθυπουργός της Ισπανίας και δεν τον λες απλά… ωραίο

Ο Pedro Sánchez Pérez-Castejón είναι ο νέος Πρωθυπουργός της Ισπανίας και δεν τον λες απλά… ωραίο

Ο άνθρωπος που έφερε εσάνς παλιού Hollywood στο ισπανικό κοινοβούλιο

Η αλήθεια είναι ότι δεν ακούμε πρώτη φορά για γοητευτικό και ωραίο πολιτικό, αντικρίζοντας συνήθως, ok εμφανίσιμους κυρίους, αλλά ομολογουμένως όχι κάτι το ιδιαίτερο. Αυτή τη φορά όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά, μιας και η περίπτωση την οποία και εξετάζουμε, είναι κάτι παραπάνω από ενδιαφέρουσα.

Λοιπόν, την 1η Ιουνίου, την Παρασκευή δηλαδή, η Ισπανία εξέλεξε νέο Πρωθυπουργό, ο οποίος ονομάζεται Pedro Sánchez Pérez-Castejón και ο οποίος θυμίζει έντονα χολιγουντιανό star, ίσως και μοντέλο εν αποστρατεία.

Και δεν είμαστε μόνο εμείς φίλη μου, μιας και ο κύριος Pedro (ο δικός μας Pedro) σκορπάει παγκοσμίως κύματα ενθουσιασμού, κατακτώντας με ιδιαίτερη άνεση την κορυφή των πιο σέξι πολιτικών.

Και συγνώμη αλλά τα έχει όλα. Είναι φλογερός Λατίνος, ψηλός, κομψός, με ένα αρρενωπό και ταυτόχρονα ωραίο πρόσωπο, με τα λίγα μικρά σημάδια να βροντοφωνάζουν: «Κορίτσια δεν είμαι τέλειος».

GettyImages 967145320

Και ας πάμε στα βασικά. Είναι γεννημένος στις 28 Φεβρουαρίου 1972-46 ετών και ευαίσθητο ψαράκι-και δυστυχώς παντρεμένος από το 2006 (δε βαριέσαι;). Με τη σύζυγό του Begoña Gómez –καλή τη λες- έχουν αποκτήσει δύο κόρες την Ainhoa ​​και την Carlota ενώ τις στέλνουν σε δημίοσιο σχολείο –ΠΟΣΟ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΠΙΑ;-.

Καταλήγω, ότι άνετα θα μπορούσε να είναι πρωταγωνιστής ιστορίας «Άρλεκιν». Αυτά. Καλή θητεία Pedro!

Διαβάστε ακόμη:

Σπάνια φωτογραφία της Kate Middleton με μαγιό

Πέρασαν 20 χρόνια από την πρεμιέρα του Sex & The City: Πώς είναι σήμερα όλοι οι πρωταγωνιστές