Το κορμί!Η 32χρονη ηθοποιός φόρεσε το μαγιό της & μας χάρισε τις πιο αρετουσάριστες φωτογραφίες της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το κορμί!Η 32χρονη ηθοποιός φόρεσε το μαγιό της & μας χάρισε τις πιο αρετουσάριστες φωτογραφίες της

Ανέβασε την θερμοκρασία στα ύψη

Το καλοκαίρι έχει έρθει πια για τα καλά –η ζέστη είναι ήδη αρκετή- και εκτός από τις Ελληνίδες celebrities, έχουμε πλέον και αυτές του Hollywood, που έφυγαν για διακοπές και φόρεσαν τα μαγιό τους, αφήνοντας μας με το στόμα ανοιχτό με τις αναλογίες τους. Μία από αυτές ήταν και η 32χρονη ηθοποιός, η οποία φόρεσε το ολόσωμο μαγιό της και μας έδειξε το υπέροχο κορμί της στο Instagram.

Και αν νόμιζες πως δεν έκανε αρκετή ζέστη έως τώρα, δες τις φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram account της η Amber Heard και σίγουρα θα αλλάξεις γνώμη. Μπορεί να μην είναι μοντέλο, μπορεί να μην περπατάει στις πασαρέλες με τα φτερά της Victoria’s Secret, έχει όμως ένα άψογο κορμί και αυτό οφείλουμε να της το αναγνωρίσουμε.

Ένα λευκό ολόσωμο μαγιό επέλεξε η 32χρονη ηθοποιός για αυτήν της την απόδραση στην παραλία, ενώ έφτιαξε τα μαλλιά της σε δύο πλεξούδες στο πλάι, κάτι που είναι ένα από τα μεγαλύτερα hair trend ειδικά για το καλοκαίρι. Μάλιστα εκτός από τα καλλίγραμμα πόδια της (μα δες πόσο γυμνασμένα είναι) το μαγιό της άφηνε κάπως ακάλυπτο και το στήθος της και αυτό την έκανε ακόμη πιο sexy.

Το «μυστικό» βέβαια στην όλη υπόθεση είναι πως οι φωτογραφίες της δεν είχαν υποστεί καμία απολύτως επεξεργασία, κάτι που σημαίνει πως όλο αυτό που θα δεις είναι φυσικότατο. Ε δεν της αξίζουν συγχαρητήρια;

Δες και αυτό:

Η Harper Beckham ψήλωσε υπερβολικά και η μαμά της τρολάρει στο instagram