Ουρλιάζουμε από ενθουσιασμό: Είναι αυτή η επανασύνδεση της δεκαετίας; Ναι είναι!

Γωγώ Φούντα
Ουρλιάζουμε από ενθουσιασμό: Είναι αυτή η επανασύνδεση της δεκαετίας; Ναι είναι!

Ρωτάμε και απαντάμε μόνοι μας

Λοιπόν, μεταφέρουμε με επιφύλαξη γιατί τίποτα δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί, αλλά δεν μπορούμε και να το κρατήσουμε μόνο για εμάς, γιατί είναι πολύ κρίμα! Σύμφωνα με τα τελευταία νέα, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχουμε την επανασύνδεση της δεκαετίας.

Κυκλοφορούν λοιπόν φωτογραφίες, οι οποίες δείχνουν την Kristen Stewart και τον Robert Pattinson μαζί στο πάρτι της Lily-Rose Depp, με τη συμπεριφορά τους-σύμφωνα με όσους βρέθηκαν εκεί-να μην είναι καθόλου φιλική.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο stars συναντιούνται, μιας και τους τελευταίους μήνες, έχουν υπάρξει αρκετά μυστικά ραντεβουδάκια μεταξύ τους. Και όλα αυτά σε μία φάση, που αυτός είναι χωρισμένος και αυτή περνάει κρίση στη σχέση της.

Να θυμίσουμε ότι χώρισαν λόγω απιστίας της Kristen, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του «Snow White and the Huntsman», με το σκηνοθέτη της ταινίας Rupert Sanders, ένα σκάνδαλο που μας είχε απασχολήσει πολύ και φυσικά είχε προκαλέσει πανικό!

4CDCCE0000000578 5805537 image a 108 1528149420140 copy

Και τώρα… η σπίθα υπάρχει ακόμα μεταξύ τους. Ίσως ο Rob να ξέχασε, ίσως η Kristen να μετάνιωσε. Ποιος ξέρει… Τους αφιερώνουμε το παρακάτω!