George και Amal Clooney σε μία εμφάνιση που θα σε κάνει να τρίβεις τα μάτια σου

Νάνσυ Μητσοστέργιου
George και Amal Clooney σε μία εμφάνιση που θα σε κάνει να τρίβεις τα μάτια σου

Είναι ίσως η πρώτη φορά που τους βλέπουμε κάπως έτσι

Σχεδόν ένας χρόνος έχει περάσει από την ημέρα που η Amal και ο George Clooney έγιναν γονείς για πρώτη φορά, τρία χρόνια μετά τον γάμο τους, αποκτώντας δίδυμα παιδάκια. Η Ella και ο Alexander έχουν ολοκληρώσει την ευτυχία του ζευγαριού και παρά το γεγονός πως δεν τα έχουμε δει ακόμη σε κάποια εμφάνιση με τους γονείς τους, είμαστε σίγουρες πως είναι δύο πολύ γλυκά παιδάκια.

Το διάσημο ζευγάρι είναι πιο δεμένο και πιο ευτυχισμένο από ποτέ και αυτό φάνηκε και στην τελευταία τους εμφάνιση στην Ιταλία. Μία εμφάνιση που δεν περίμενες ποτέ από τους δυο τους και που σίγουρα θα τρίβεις τα μάτια σου όταν τους δεις.

Αυτό το διάστημα, ο 57χρονος ηθοποιός και η σύζυγός του βρίσκονται στην Σαρδηνία και την εμφάνιση που έκαναν δεν την φανταζόσουν με τίποτα. Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε σε βόλτα τους –φυσικά χωρίς τα δύο τους παιδιά- επάνω σε μία μηχανή. Easy rider ο George Clooney, ο οποίος οδηγούσε με απόλυτη προσήλωση και προσοχή την μηχανή του, με την Amal να βρίσκεται πίσω του, φορώντας μάλιστα ένα σορτσάκι και ένα ζευγάρι καφέ σανδάλια.

Και οι δύο φάνηκε να απολαμβάνουν την βόλτα τους σε αυτό το μικρό διάλειμμα από τα γονεϊκά τους καθήκοντα και μπορείς να το δεις και μόνη σου στις φωτογραφίες παρακάτω. Εν τω μεταξύ σήμερα που είναι τα γενέθλια των διδύμων, είναι λες μία καλή ευκαιρία να δούμε την πρώτη τους φωτογραφία;

Δες τους στην gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

To story της Khloe Kardashian με την True και τα πολύ φαρμακερά σχόλια