Στα 50 της η star έχει νέο σύντροφο και είναι super sexy

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Στα 50 της η star έχει νέο σύντροφο και είναι super sexy

Τους βλέπουμε για πρώτη φορά μαζί

Εδώ και αρκετό καιρό ακούγονται φήμες που θέλουν τη διάσημη τραγουδίστρια να έχει νέο σύντροφο στην ζωή της, ωστόσο δεν τους είχαμε δει μαζί να κυκλοφορούν. Την πρώτη τους εμφάνιση έκαναν στα γενέθλια της πριν από περίπου δύο εβδομάδες, όταν και απαθανατίστηκαν να φιλιούνται.

Μπορεί να τους χωρίζουν μόλις επτά χρόνια, όμως φαίνονται πολύ ταιριαστοί μαζί και σε καμία περίπτωση δεν θα λέγαμε πως φαίνεται η διαφορά τους. Έχει αποδειχθεί άλλωστε πολλές φορές και ειδικά στο Hollywood, πως ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά. Η Kylie Minogue και ο Paul Solomons, διευθυντής δημιουργικού τμήματος του Βρετανικού GQ, έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση, μόλις μερικά 24ωρα πριν.

Οι δυο τους βρέθηκαν στο All Points East festival, στο ανατολικό Λονδίνο παρέα με κάποιους γνωστούς φίλους της Kylie, η οποία λίγο πιο πριν είχε τραγουδήσει live στη σκηνή. Μαζί τους ήταν η τραγουδίστρια του συγκροτήματος Florence and the Machine και ο Nick Cave με την σύζυγό του, Susie Bick. Η 50χρονη τραγουδίστρια φορούσε ένα midi φόρεμα σε κιτρινόμαυρο χρώμα, το οποίο αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της, ενώ ο φημολογούμενος σύντροφος της, Paul, περπατούσε λίγα μέτρα πιο μπροστά χαμογελώντας πλατιά.

Οφείλουμε πάντως να της αναγνωρίσουμε -αν είναι πράγματι ζευγάρι- πως έχει πολύ ωραίο γούστο στους άντρες. Ελπίζουμε αυτήν τη φορά να κρατήσει!

Δες τις φωτογραφίες τους στην gallery παρακάτω.

Διάβασε και αυτό:

To story της Khloe Kardashian με την True και τα πολύ φαρμακερά σχόλια