Δεν φαντάζεσαι τι θα μοιραστεί η Meghan Markle με τη βασίλισσα Ελισάβετ πολύ σύντομα

Πατούλια Κατερίνα
Δεν φαντάζεσαι τι θα μοιραστεί η Meghan Markle με τη βασίλισσα Ελισάβετ πολύ σύντομα

Το δέσιμο ανάμεσα στην βασίλισσα τη Meghan και την προχωράει 

Η σχέση της βασίλισσας Ελισάβετ με τη Meghan Markle δυναμώνει μέρα με τη μέρα. Αυτή τη φορά, η Δούκισσα του Sussex θα μοιραστεί κάτι πολύ σημαντικό με την 92χρονη βασίλισσα, λίγο πριν τον επίσημο εορτασμό των γενεθλίων της Ελισάβετ.

Όπως έκανε γνωστό η εφημερίδα Daily Mail, η βασίλισσα κάλεσε την 36ζρονη Markle να ταξιδέψει μαζί της με το βασιλικό τρένο- ναι υπάρχει- και να περάσουν μαζί το βράδυ σε αυτό ταξιδεύοντας στο Cheshire.

Το βασιλικό τρένο που προσφέρει τις υπηρεσίες του στη βασίλισσα από το 1977, θα ξεκινήσει στην Τετάρτη και αναμένεται να φτάσει στο σταθμό Runcorn την Πέμπτη το πρωί.

Το εν λόγω τρένο διαθέτει 7 βαγόνια, ενώ η κρεβατοκάμαρα της βασίλισσας είναι σε παστέλ απόχρωση με βαμβακερά σεντόνια και μάλλινες κουβέρτες ενώ το μαξιλάρι της Ελισάβετ έχει κεντημένη δαντέλα και φυσικά στις 7.30 το πρωί, που η βασίλισσα κάνει το μπάνιο της, το τρένο πηγαίνει αργά και δεν κάνει απότομες στάσεις.

Διάβασε ακόμα: Γέννησε πριν 10 μήνες και αυτό είναι το κορμί της

Σε ό,τι αφορά την ξεχωριστή σχέση της βασίλισσας με τη Meghan, λέγεται πως οι δύο γυναίκες ήρθαν κοντά και στην διανυκτέρευση στο κάστρο του Windsor πριν το γάμο και αυτή τη φορά, στη διανυκτέρευση στο τρένο θα απολαύσουν στιγμές χαλάρωσης οι δυο τους!