O Ashton Kutcher μόλις αποκάλυψε πως χάνει κάτι πολύ σημαντικό για εκείνον

O Ashton Kutcher μόλις αποκάλυψε πως χάνει κάτι πολύ σημαντικό για εκείνον

Αποκαλυπτικός ο Ashton Kutcher

Μπορεί να είναι ευτυχισμένος σύζυγος, χαρωπός μπαμπάς, επιτυχημένος επιχειρηματία και ηθοποιός, όμως ο Ashton Kutcher αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του πως είναι αρκετά προβληματισμένος με κάτι πολύ σημαντικό για εκείνον, το οποίο χάνει!

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ίδιος ο 40χρονος ηθοποιός, η τριχόπτωση είναι εκείνη που τον απασχολεί πια! Ο σύζυγος της Mila Kunis βρέθηκε καλεσμένος στο σόου του Conan O'Brien και όπως αποκάλυψε η μάχη ε την τριχόπτωση ξεκίνησε όταν ήταν 25 ετών.

«Χάνω τα μαλλιά μου. Αν σηκωθώ, θα το δείτε κι εσείς. Εξαφανίζονται», τόνισε ο Kutcher και πρόσθεσε πως πριν να γίνει πατέρας ακολουθούσε μια θεραπεία με επιτυχία. Όταν αποφάσισαν με τη Mila να αποκτήσουν παιδιά, σταμάτησε την θεραπεία αυτή, γιατί δεν ήξερε αν είναι καλή!



«Δεν ήξερα σίγουρα αν η θεραπεία ήταν ασφαλής και τι κακό θα μπορούσε να κάνει στην προσπάθεια απόκτησης παιδιών. Οπότε σταμάτησα να παίρνω τη θεραπεία μου και να τώρα, που χάνω τα μαλλιά μου».

Πάντως ο ηθοποιός εξήγησε πως δεν θα φορέσει ποτέ περούκα, μιας και ο ίδιος έγινε γνωστός φορώντας τα διάσημα τζόκεϊ καπελάκια του.

Διάβασε ακόμα: Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με και χωρίς photoshop