Η Βάσω Λασκαράκη έχει νέο σύντροφο στην ζωής της και είναι ένας κούκλος

Η Βάσω Λασκαράκη έχει νέο σύντροφο στην ζωής της και είναι ένας κούκλος

Σεφ το νέο αίσθημα της ηθοποιού

Πριν από περίπου εννέα μήνες η Βάσω Λασκαράκη και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, με μία κοινή τους δήλωση μέσω της δικηγόρου τους, ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους, αναφέροντας ωστόσο πως παραμένουν δύο πολύ καλοί φίλοι και πάντα «γονείς» στην τετράχρονη κόρη τους Εύα. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης προχώρησε λίγο πιο γρήγορα την ζωή του σχετικά με την Βάσω, αφού πριν από μερικούς μήνες αποκαλύφθηκε πως διατηρεί σχέση με την ηθοποιό, Κατερίνα Γερονικολού.

Η Βάσω Λασκαράκη, μπορεί να άργησε λίγο, όμως κι εκείνη, έχει εδώ και λίγο καιρό, έναν νέο σύντροφο στην ζωή της, ο οποίος εκτός από κούκλος, είναι και σεφ. Και τι άλλο να ζητήσει μια γυναίκα, από έναν άντρα που ξέρει να μαγειρεύει; Η Βάσω και ο Λευτέρης Σουλτάτος φαίνεται πως εδώ και κάποιους μήνες είναι ζευγάρι στη ζωή, ενώ τις διακοπές του Πάσχα τις πέρασαν μαζί στο Λονδίνο.

Ο Κρητικός σεφ, φαίνεται πως έχει κερδίσει την καρδιά της ηθοποιού και όχι μόνο ως μάγειρας. Λίγο μετά την απόδραση τους στο Λονδίνο, βρέθηκαν μαζί και στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Κρήτη –όντας όμως πάντα πολύ προσεκτικοί με τους παπαράτσι. Ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει μαζί τον περασμένο Φεβρουάριο να διασκεδάζουν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, παρέα με τον κουμπάρο της Ηλία Μελέτη και την σύζυγό του, Θέμιδα Βουτσινά, ενώ πριν από λίγο καιρό εθεάθησαν να απολαμβάνουν δείπνο οι τέσσερις τους στο Περιστέρι.

Εμείς πάντως εγκρίνουμε το νέο αμόρε της ηθοποιού, καθώς τον βρίσκουμε πολύ όμορφο και γοητευτικό άνδρα. Δες τις φωτογραφίες του στην gallery παρακάτω και σίγουρα θα συμφωνήσεις μαζί μας.

Διάβασε και αυτό:

Η Βάσω Λασκαράκη μόλις υιοθέτησε το απόλυτο hair trend του καλοκαιριού

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με και χωρίς photoshop