Η Έβελυν Καζαντζόγλου κάνει ηλιοθεραπεία και το Instagram παραληρεί

Η Έβελυν Καζαντζόγλου κάνει ηλιοθεραπεία και το Instagram παραληρεί

Πόσο τέλειο είναι το κορμί της πια;

Έβελυν Καζαντζόγλου: ένα όνομα, μία ιστορία, θα μπορούσαμε να προσθέσουμε για το κορίτσι αυτό, που κάθε μέρα μας βγάζει ασπροπρόσωπες. Η όμορφη παρουσιάστρια και blogger του Queen.gr, δεν υπάρχει μέρα που να μην περάσει και να μην μας κάνει να την χαζεύουμε με ανοιχτό το στόμα.

Είναι ένα από τα πολύ όμορφα κορίτσια της ελληνικής showbiz και αυτό μας το αποδεικνύει καθημερινά μέσα από το Instagram account της και όχι μόνο. Ακολουθεί πιστά όλα όλες τις τάσεις και τις κάνει να δείχνουν ακόμη πιο «wow» όταν τις δοκιμάζει. Και κάπου εδώ φτάνουμε στο αγαλματένιο της κορμί. Ψηλή, γυμνασμένη και με αναλογίες, που θα ζήλευε ακόμη και μοντέλο της Victoria’s Secret.

Και σήμερα που εμφανίστηκε με μαγιό στο Instagram δεν θα μπορούσαμε να μην τη βαθμολογήσουμε με ένα άριστα τουλάχιστον. Η Έβελυν έβαλε το μαγιό της και αποφάσισε να κάνει ηλιοθεραπεία, δείχνοντας μας τα υπέροχα δίμετρα –μαυρισμένα κιόλας- πόδια της. Πόσο πιο θεά και όμορφη μπορεί να γίνει ακόμη αυτή η κοπέλα;

Δες στη gallery παρακάτω, τις φωτογαρφίες από το Instagram account της, που αν μη τι άλλο έφεραν έναν μίνι καύσωνα στο Instagram σήμερα.

Διάβασε και αυτό:

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με και χωρίς photoshop