Η Αθηνά Οικονομάκου ανέβασε την πιο sexy της φωτογραφία ever

Η Αθηνά Οικονομάκου ανέβασε την πιο sexy της φωτογραφία ever

Έχει βρει και πάλι τον παλιό καλό της εαυτό

Τρεις μήνες συμπληρώνονται σε λίγο από τότε που η Αθηνά Οικονομάκου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι και αν υπάρχει κάτι που μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα, αυτό είναι το ότι σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να χάσει σχεδόν όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και να επιστρέψει και πάλι στον παλιό καλό και κυρίως super sexy εαυτό της.

Και αυτό φρόντισε να μας το αποδείξει αρκετές φορές έως τώρα, με κορυφαία στιγμή την selfie της με μπικίνι στο Instagram account της πριν από περίπου δύο εβδομάδες. Αν δεν θυμάσαι αρκεί να πατήσεις εδώ και θα σου λυθεί όποια απορία έχεις.

Μετά από αυτήν της τη φωτογραφία, σκεφτήκαμε πως δεν μπορεί να μας εκπλήξει άλλο και όμως πέσαμε έξω, αφού η ανάρτηση της στο προσωπικό της account πριν από λίγη ώρα, μας διέψευσε πανηγυρικά. Η Αθηνά Οικονομάκου είναι ξαπλωμένη σε μία ξαπλώστρα και φορώντας ένα ολόλευκο και super αποκαλυπτικό ρούχο μας χάρισε την πιο sexy της φωτογραφία ever.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πας στην gallery παρακάτω και να ρίξεις μία ματιά. Και που είσαι, αν μας πεις πως δεν σου αρέσει, καθόλου δεν θα σε πιστέψουμε.

Δες και αυτό:

Αθηνά Οικονομάκου: Έτσι έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης