Επιτέλους, είδαμε τα δίδυμα παιδιά της Beyonce και του Jay- Z και είναι σκέτη γλύκα!

Πατούλια Κατερίνα
Επιτέλους, είδαμε τα δίδυμα παιδιά της Beyonce και του Jay- Z και είναι σκέτη γλύκα!

Τα δίδυμα της Beyonce είναι σήμερα 11 μηνών

Μπορεί η παγκόσμια περιοδεία της Beyonce με τον Jay –Z να ξεκίνησε όμως αυτό είναι το λιγότερο που μας απασχόλησε σε σχέση με αυτήν.

Κι αυτό, γιατί στο σόου για την παρουσίαση της περιοδείας της Queen B, τα βλέμματα στράφηκαν σε δύο φωτογραφίες κι ένα home made βίντεο της οικογένειας των διάσημων τραγουδιστών.

Αρχικά, υπήρξε μια τεράστια παρεξήγηση για το αν τα μωρά που κρατάει η Beyonce στην αγκαλιά της αλλά και ο Jay Z- είναι στην πραγματικότητα τα δίδυμα παιδιά τους. Τελικά, μετά από παρέμβαση του εκπροσώπου του ζευγαριού, μάθαμε πως εκείνα τα μωρά, δεν είναι τα δίδυμα Rumi και Sir.

Διάβασε ακόμα: Η Beyoncé με μίνι εφαρμοστό φόρεμα (και χωρίς ίχνος ρετούς; )

Αλλά δεν μείναμε απογοητευμένοι. Στο σόου του ζευγαριού στο Cardiff, είδαμε ένα όμορφο βίντεο της οικογένειας Carter όπου παρακολουθούμε σε αυτό μια τελετή ανανέωσης όρκων της Beyonce με το Jay –Z στο οποίο φαίνονται καθαρά τόσο τα δύο δίδυμα παιδιά τους όσο και η 6χρονη κόρη τους Blue Ivy.


https://www.instagram.com/p/BjtDRERg6wa

Τα δίδυμα θα γιορτάσουν τα πρώτα τους γενέθλια στις 13 Ιουνίου και σπάνια τον χρόνο αυτό τα έχουμε δει σε φωτογραφίες ή βίντεο.