Η αποκάλυψη της Chrissy Teigen για τον νεογέννητο γιο της, που δεν ήξερες

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η αποκάλυψη της Chrissy Teigen για τον νεογέννητο γιο της, που δεν ήξερες

Πρέπει να δεις την φωτογραφία του μικρούλη

Ήταν μέσα Μαΐου, όταν η Chrissy Teigen έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της, εκπλήσσοντας τους πάντες, αφού ήταν κάπως πρόωρος ο ερχομός του γιου της. Ο Miles Theodore Stephens, ήρθε στον κόσμο χαρίζοντας απίστευτη χαρά και ευτυχία, τόσο στην Chrissy Teigen και στον σύζυγό της, όσο και στην μικρή Luna, που πλέον εκτελεί χρέη μεγάλης αδερφής.

Η Chrissy Teigen ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram account της πριν από λίγες ώρες, στην οποία μας δείχνει το νέο μέλος της οικογένειά της, ο οποίος είναι ένας γλύκας. Ωστόσο η φωτογραφία αυτή ακολουθούνταν από ένα τρυφερό μήνυμα ή και μία αποκάλυψη αν θες, η οποία μας συγκίνησε πολύ.

Γνωρίζαμε πως η 32χρονη θα γεννούσε μέσα στον Ιούνιο και γι’ αυτό ξαφνιαστήκαμε, όταν μάθαμε πως έφερε στον κόσμο τον γιο της. Δεν κάναμε λάθος όμως και το μήνυμα της στο Instagram μας αποκάλυψε αυτό που ήδη ξέραμε, πως έπρεπε να γεννήσει πιο αργά. «Σήμερα ήταν η κανονική ημερομηνία γέννησης σου, αλλά άκουγες πόσο cool είμαστε (αφού όλο γι’ αυτό μιλάμε) και ήθελες να δεις, προς τι όλη αυτή η αναστάτωση, 3 εβδομάδες νωρίτερα. Λοιπόν σε ξεγελάσαμε! Είμαστε πολύ βαρετοί, αλλά σε αγαπάμε!».

Δεν μάθαμε ωστόσο γιατί γέννησε νωρίτερα από το κανονικό, ο Miles όμως είναι καλά στην υγεία του και αυτό είναι το σημαντικότερο όλων.

Δες την φωτογραφία του μικρούλη στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

H Amal Clooney με φουσκωμένη κοιλιά άvαψε τις φήμες ότι είναι έγκυος ξανά!