Τέλος πια το κρυφτό! Η star επιτέλους επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Τέλος πια το κρυφτό! Η star επιτέλους επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της

Και μας αποκάλυψε πως κρατάει το σώμα της σε φόρμα

Πριν από περίπου δύο μήνες κυκλοφόρησαν φήμες που ήθελαν τη star να περιμένει το πρώτο της παιδάκι, σχεδόν έναν χρόνο μετά το γάμο της. Φυσικά ούτε εκείνη, ούτε ο σύζυγος της επιβεβαίωσαν ποτέ την είδηση, ωστόσο οι φωτογραφίες με την φουσκωμένη κοιλίτσα της έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.

Επιτέλους όμως το κρυφτό τελείωσε και η star επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της μέσα από μία συνέντευξη της, όπου μίλησε γι’ αυτήν και πως τη βιώνει. Η Pippa Middleton περιμένει το πρώτο της παιδάκι με τον πολυεκατομμυριούχο σύζυγό της, James Matthews και μοιράστηκε με το διαδικτυακό κοινό της, μερικές πληροφορίες για την κοιλίτσα της, αλλά και την γυμναστική που ακολουθεί στην εγκυμοσύνη της.

«Ήμουν τυχερή καθώς πέρασα τις πρώτες δώδεκα εβδομάδες, χωρίς πρωινές αδιαθεσίες. Αυτή είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη κι έχω ακόμη πολλές αναπάντητες ερωτήσεις γύρω από αυτήν», ανέφερε αρχικά η Pippa και συνέχισε: «Ήθελα να μάθω πράγματα όπως, μπορώ να ασχοληθώ με το τένις; Είναι ασφαλείς όλοι οι τρόποι κολύμβησης; Μπορώ να κάνω κανονικά yoga εάν αποφύγω κάποιες στάσεις; Θα μπορούσα ακόμα να προπονήσω τους κοιλιακούς μου;»

«Έχω παρατηρήσει πως το σώμα μου αλλάζει και το βάρος μου αυξάνεται, αλλά με την αποτελεσματική άσκηση αισθάνομαι ότι αυτό όλο ενισχύεται και θα έχω μια υγιή εγκυμοσύνη, γέννηση και ανάκαμψη».

Οφείλουμε ωστόσο να της αναγνωρίσουμε πως πραγματικά έχει ακόμη πολύ ωραίο σώμα. Ανυπομονούμε να δούμε περισσότερες φωτογραφίες της με φουσκωμένη κοιλίτσα!

Διάβασε και αυτό:

Η πρώτη φωτογραφία της Pippa Middleton με φουσκωμένη κοιλίτσα είναι γεγονός